T Tulkas 80+ Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 11 Reaksiyon skoru 4 3 Eylül 2023 #1 Rainbow Six Siege oynarken bi anda crash yiyorum. Ne zaman atacağı belli olmuyor. Her şeyim güncel, Aynı sorun alt+tab attığım zamanda oluyor oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim Silip yükledim Ama sorun devam ediyor
Rainbow Six Siege oynarken bi anda crash yiyorum. Ne zaman atacağı belli olmuyor. Her şeyim güncel, Aynı sorun alt+tab attığım zamanda oluyor oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim Silip yükledim Ama sorun devam ediyor
Samedovitsch 80+ Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 53 Reaksiyon skoru 14 6 Mayıs 2024 #2 hocam ben giriş ekranında yiyorum da sen çözdün mu bu sorunu ?
T Tulkas 80+ Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 11 Reaksiyon skoru 4 6 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Samedovitsch yazmış: hocam ben giriş ekranında yiyorum da sen çözdün mu bu sorunu ? Devamı için tıklayın... Yani ben bir şey yapmadım ama çözüldü. Artık öyle bir hata almıyorum Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 6 Mayıs 2024 Şimdide alt+tab atınca oyun açılmıyor
Samedovitsch yazmış: hocam ben giriş ekranında yiyorum da sen çözdün mu bu sorunu ? Devamı için tıklayın... Yani ben bir şey yapmadım ama çözüldü. Artık öyle bir hata almıyorum Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 6 Mayıs 2024 Şimdide alt+tab atınca oyun açılmıyor