Mösyö Keazim
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Bu iki oyunu almayı düşünüyorum bu oyunların şuan oynanırlığı ne durumdadır bilen varmı ?
Rainbow: Six Siege daha fazla oynanıyor, The Division'da co-op olarak açık dünyada görev yapılıyor diye biliyorum.Bu iki oyunu almayı düşünüyorum bu oyunların şuan oynanırlığı ne durumdadır bilen varmı ?
The division 1 i bugün oynadım hayatımda oynadığım en kötü oyun R6 alBu iki oyunu almayı düşünüyorum bu oyunların şuan oynanırlığı ne durumdadır bilen varmı ?
35 lira altı önerebilceğin oyun varmı aksiyon macera farketmezR6S al geç daha zevkli bence.
Deluxe sürümünümü almam lazım ?The division 1 i bugün oynadım hayatımda oynadığım en kötü oyun R6 al
6₺ daha fazla ver Sea of Thieves al eğer arkadaşların ile oynarsan.35 lira altı önerebilceğin oyun varmı aksiyon macera farketmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Deluxe sürümünümü almam lazım ?
Arkadaşım yok o yüzden tek başıma oynayabilceğim oyun arıyorum6₺ daha fazla ver Sea of Thieves al eğer arkadaşların ile oynarsan.
R6 oneririmBu iki oyunu almayı düşünüyorum bu oyunların şuan oynanırlığı ne durumdadır bilen varmı ?
Standart sürümmü almam lazım yoksa deluxemi cok konu gördüm kafam karıştı hangisini önerirsinizR6 oneririm
R6'yı tıpkı CS:GO gibi solo olarak da oynayabilirsin, Deluxe olanı almak daha iyi diye biliyorum.Arkadaşım yok o yüzden tek başıma oynayabilceğim oyun arıyorum
Tamamdır deluxe alıyorum teşekkürrler herkese <R6'yı tıpkı CS:GO gibi solo olarak da oynayabilirsin, Deluxe olanı almak daha iyi diye biliyorum.