Neler Yeni

rainbow six siege zormu

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,564
İsim
Mert Metshi
zor degil arkada sarki dinleyerek oynuyorum 60 levelim suanlik zorlanmadim

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Tam r6 oynarken gördüm konuyu bro dereceli açmak için 50 levele gelmen gerekiyor operator açmak biraz zor ama oyunu öğrenmek için oynarken zaten nam kazanıyorsun oyun çok zor da değil bence oyunda bi 100 saat gömersen alışmış olursun rahat oynarsın
100 saat'te bu oyuna alışılmaz hocam. Hatta mekanikleri bile tam anlamıyla kavramış olmaz bir çoğu kişi. 500 saat'ten sonra bile yeni bir trick görürsün dünyan değişir. 50lv oldum hadi ranked gireyim kafasına girersen oyunu -tam- öğrenmeden öttürürler rankedda.

Ha, bir üst yorumdaki arkadaş gibi, herhangi bir mücadeleci yanın yoksa, dalgasına oynuyorsan açarsın arkada şarkıyı oynarsın 100 saatte 500 saatte o başka.

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ozan Yılmaz
100 saat'te bu oyuna alışılmaz hocam. Hatta mekanikleri bile tam anlamıyla kavramış olmaz bir çoğu kişi. 500 saat'ten sonra bile yeni bir trick görürsün dünyan değişir. 50lv oldum hadi ranked gireyim kafasına girersen oyunu -tam- öğrenmeden öttürürler rankedda.

Ha, bir üst yorumdaki arkadaş gibi, herhangi bir mücadeleci yanın yoksa, dalgasına oynuyorsan açarsın arkada şarkıyı oynarsın 100 saatte 500 saatte o başka.
Evet bazen o yeni görülen trickler çok kritik roundlarda her şeyi değiştiriyor far görmüş tavşan gibi ekrana bakakalıyorsun 50 lvl olayı da çok doğru 50 level olup ranked girmemek lazım oyunda 90 saatim var çoğu şeyi kavradım

Top Bottom