- Reaksiyon skoru
- 5,689
.
evet bir süre sonra sıkar beni sıkmıştı bazı dc gruplarında r6 oynayan bulabilirsin
oyunu indirdim ama pek ısınamadım işlemcim zaten bu oyunda 90 dercelerde geziyo sanırım iade edicemBence neredeyse bütün online oyunlar tek oynayınca sıkar bir süre sonra.
ben epicten indirdim sorun olur muHocam akşam girelim bari bende uzun süredir girmiyorum oyunu unuttum
Steam link bırakıyorum:https://s.team/p/cnnb-vqkf/MPVBDPBM
ben sadece solo giriyorum oyunlarda diğer türlü sıkıcı benc
Olmaz diye biliyorum akşam upaly hesabımı yazarım oradan eklerseniz girebiliyoruz diye biliyorumben epicten indirdim sorun olur mu
2 saat diye biliyorum epic gameste steam de 3 olması lazımoyunu iade edebilmek için en fazla kaç saat oynamamız gerekiyor
Ve 14 gün ü geçmemesi lazım oyunu alalıoyunu iade edebilmek için en fazla kaç saat oynamamız gerekiyor
Steamda 2 saat kaç gündü onu hatırlamıyorum2 saat diye biliyorum epic gameste steam de 3 olması lazım
ka oyunu oynamak için ilk başta sana birşeyler öğretiyor o yuzden 3 saar 52 dk olmuş iade olmaz mı2 saat diye biliyorum epic gameste steam de 3 olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve 14 gün ü geçmemesi lazım oyunu alalı
Artık iade edemezsin.kan
ka oyunu oynamak için ilk başta sana birşeyler öğretiyor o yuzden 3 saar 52 dk olmuş iade olmaz mı