Neler Yeni

Rajintek 1200w 80+plat arızalı çıktı

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Hakanbey
2 gün önce Satın aldığım PSU bugün kasamı topladıktan sonra format işleminde kendini komple kapattı Hiç bir şekilde sisteme elektrik gelmiyor Hiç bir tepki yok. Farklı psu taktım sistem çalıştı PSU başka PC ye taktım anakart ışığı yandı Start verdiğimde CPU fanı ve PSU fanı 5 saniye çalışıp duruyor Ancak hiç bir şekilde görüntü alamadım Yarın İade etmeyi yada garanti hizmetinden yararlanmayı düşünüyorum.
BU psu hakkında düşünceleriniz nelerdir. Sizce üretim hatası olabilirmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ömer faruk
imkan varken iade edip başka bir psuya yönelmek daha makul olabilir

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,510
İsim
Kürşat
2 gün önce Satın aldığım PSU bugün kasamı topladıktan sonra format işleminde kendini komple kapattı Hiç bir şekilde sisteme elektrik gelmiyor Hiç bir tepki yok. Farklı psu taktım sistem çalıştı PSU başka PC ye taktım anakart ışığı yandı Start verdiğimde CPU fanı ve PSU fanı 5 saniye çalışıp duruyor Ancak hiç bir şekilde görüntü alamadım Yarın İade etmeyi yada garanti hizmetinden yararlanmayı düşünüyorum.
Şans hocam geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Can Ekici
sıfır aldıysan direk iade et yada mağaza ile konuşup değişim iste

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Hakanbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imkan varken iade edip başka bir psuya yönelmek daha makul olabilir
Rajintek Kasası ile birlikte aldım Kutusu felan çıkmadı iadeyi nasıl yapabilirim yada değişim için Kasayıdamı göndermem gerek.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Salih
Ampere olan model mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,072
Üyeler
166,688
Son üye
Stm775
Top Bottom