Neler Yeni

Rakip elemek için rahatsız edici yollara baş vuranlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Bildiğinizi üzere son zamanlarda Öğrenciler biribirini rakip olarak görüyor ve bu olayı fazlasıyla abartıyorlar.Rakiplerin kendilerinden daha iyi yaptığını görünce onları bir şekilde rahatsız ediyorlar . Bundan korunmanın yolları ne olabilir?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ne gibi rahatsız yollara başvuruyorlar?
Zamanında birbirlerini rakip görenler rakiplerinin zamanını çalmaya çalışıyordu halbuki kendi zamanı da çalınıyor.
Kafalarını kullansalar kendi zamanlarını da çaldıklarını fark edecekler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim dezenfektana hassasiyetim var. Kendileride sınavda veya denemede çok fazla dezenfektan sıkıyorlar. Ben zor nefes alarak bu sınavları çözmek durumunda kalıyorum. Hocalarda duruma müdahele etmiyorlar .

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Başka sınıfta sınav olmayı talep etmeyi denediniz mi? Ayrıca bu hareketlere karşı bir şey yapamazsınız.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Bildiğinizi üzere son zamanlarda Öğrenciler biribirini rakip olarak görüyor ve bu olayı fazlasıyla abartıyorlar.Rakiplerin kendilerinden daha iyi yaptığını görünce onları bir şekilde rahatsız ediyorlar . Bundan korunmanın yolları ne olabilir?
cok basit sende onlara yap ,

Rulep

80+ Gold
Benim dezenfektana hassasiyetim var. Kendileride sınavda veya denemede çok fazla dezenfektan sıkıyorlar. Ben zor nefes alarak bu sınavları çözmek durumunda kalıyorum. Hocalarda duruma müdahele etmiyorlar .
arkadaşların rahatsız olduğunu bilerek mi kasıtlı sıkıyor

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Ay evet ya son zamanlarda bana yapmadıkları iş yok bana çamur atmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar kaç kere kalemimi çaldılar sonra hoca bana tahtanın silgisini emanet etti her gün eve götürüp getiriyordum onu da çaldılar sonra hoca silgi nerde diyince hocam ensara emanet ettik o da çaldı diyorlar çok depresyona girdim bazen ölsem de kurtulsam diyorum hatta intahar etmetyi bile düşündüm şuan hala edesim geliyor kaç kere boğazıma bıçak dayadım bilmiyorum

Ay evet ya son zamanlarda bana yapmadıkları iş yok bana çamur atmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar kaç kere kalemimi çaldılar sonra hoca bana tahtanın silgisini emanet etti her gün eve götürüp getiriyordum onu da çaldılar sonra hoca silgi nerde diyince hocam ensara emanet ettik o da çaldı diyorlar çok depresyona girdim bazen ölsem de kurtulsam diyorum hatta intahar etmetyi bile düşündüm şuan hala edesim geliyor kaç kere boğazıma bıçak dayadım bilmiyorum
Korkaksın yapamazsın ayrıca gerçekten dediğin gibi varsa al bıçağı tak birine bak yüzüne 🤡 de

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
TYT denemelerinde Türkçeyi hızlı yaptığım için ilk saydası hemen bitirip ŞLAAK diye sayfayı çeviriyorum millet kendisini yapamıyor zannedip morali bozulsun diye, sonradan arkadaşlara sordum işe yarıyormuş.

Top Bottom