En iyisi.@RevDeisDou samsung b die kötü müdür?
benimkiler c-diemış ama program yanlış görüyormuş sanırım. lpx zaten ram. neyse stock hızlarda bir sorun olmadan kullanabiliyorum. benim için yeterliEn iyisi.
Hiçbir fikrim yok denemek lazımbenimkiler nasıldır acaba
O zaman hazır Corsair RAM'iniz varken sizi alttaki konuya alalım.benimkiler c-diemış ama program yanlış görüyormuş sanırım. lpx zaten ram. neyse stock hızlarda bir sorun olmadan kullanabiliyorum. benim için yeterli
En iyisi.
Corsair/G.Skill/Patriot belleğiniz var ise direkt belleğin üstüne bakarak öğrenebilirsin fiziksel olarak.benimkiler c-diemış ama program yanlış görüyormuş sanırım. lpx zaten ram. neyse stock hızlarda bir sorun olmadan kullanabiliyorum. benim için yeterli
biz @RevDeisDou ile baktık da bendekiler programda b-die olarak gözükmesine rağmen ver4.32 yani c-die.O zaman hazır Corsair RAM'iniz varken sizi alttaki konuya alalım.
Rehber - Seri numarasından RAM çipinizi öğrenin
RAM'leri alırken sadece XMP değerlerine bakarak tercih ediyoruz fakat XMP değerlerinden yola çıkarak aldığımız RAM'lerin çipleri bizi yanıltabiliyor. RAM tercihi yaparken ürünlerin seri numarasına bakarak çipler hakkında yorum yapabiliriz. Konudaki bilgiler kesin değildir ve ürünlerde farklılık...forum.donanimarsivi.com
RAM arkasındaki bandrolde Ver4.31 ise Samsung B-Die, Ver4.32 ise Samsung C-Die.
Kingston değildir o bi foto atKingston B-die iyi mi ?
Üretici belli değilE benim iki ram'imin spesifikasyonları farklıı :?
Soğutucuyu söküp bakabilirsin ram çiplerine ama garanti gg olabilir, yatırım tavisyesi değildir.E benim iki ram'imin spesifikasyonları farklıı :?
Kaç MHZAlıntıyı görüntüle
Minimum Timing Delays neden 19-19-19-43-61 ??