ConquerorXIV
80+ Gold
hocam bende hiç bir veri yokHakkında az bilgi var. Nasip. Denemek lazım
hocam bende hiç bir veri yokHakkında az bilgi var. Nasip. Denemek lazım
DDR5 sistemler ile ilgili bir uyarı veriyorda başta biostan bir şeyleri açın diye ondan olabilirBenim ramler patlak mı hiçbi şey çıkmadı bende asdfghjklş
Alıntıyı görüntüle
olabilir bi şeyler dedi de okumadan okeye bastımDDR5 sistemler ile ilgili bir uyarı veriyorda başta biostan bir şeyleri açın diye ondan olabilir
burdaki bilgiler ramlere oc yaparken işe yarar mı? benim anakart 6000 mhz ama bios versiyonu çok eski bios güncellersem frekansı biraz arttırabilirim belkiolabilir bi şeyler dedi de okumadan okeye bastım
Benim ramler patlak mı hiçbi şey çıkmadı bende asdfghjklş
Alıntıyı görüntüle
DDR5 de sorunlar olabilir. CPU-Z SPD sayfasından çip üreticsine bakın tam die öğrenmesenizde ddr5 de çip sayısı az yine bir fikir verirhocam bende hiç bir veri yok
yeni farkettim ben onu armory crate den baktım 41 derece görünüyo ramlerAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR5 de sorunlar olabilir. CPU-Z SPD sayfasından çip üreticsine bakın tam die öğrenmesenizde ddr5 de çip sayısı az yine bir fikir verir
DDR5 sistemler ile ilgili bir uyarı veriyorda başta biostan bir şeyleri açın diye ondan olabilir
olabilir bi şeyler dedi de okumadan okeye bastım
burdaki bilgiler ramlere oc yaparken işe yarar mı? benim anakart 6000 mhz ama bios versiyonu çok eski bios güncellersem frekansı biraz arttırabilirim belki
selam
Burda düzgün görünüyo sk hynixmiş çipi ama hangi die o görünmüyoAlıntıyı görüntüle
DDR5 de sorunlar olabilir. CPU-Z SPD sayfasından çip üreticsine bakın tam die öğrenmesenizde ddr5 de çip sayısı az yine bir fikir verir
A veya M ikisi de belli bir derecede iyi çiplerBurda düzgün görünüyo sk hynixmiş çipi ama hangi die o görünmüyo
Alıntıyı görüntüle