RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,106
- Konu Sahibi Konu Sahibi
RAM oc olarak çok üzmezO.c anlamında nasıl bir performans sergiler? İşlemci o.c konusunda üzermi üzmezmi ?
RAM oc olarak çok üzmezO.c anlamında nasıl bir performans sergiler? İşlemci o.c konusunda üzermi üzmezmi ?
Hocam çok soru sordumda şans işi biraz ama tahminiz kaç mhz cl oc olur ? Çok gerekli bir olay değil ama potansiyelini bilmek isterim .RAM oc olarak çok üzmez
Bunlardan adam olurmu la @RevDeisDou
İkisi de hynix olsa belkiBunlardan adam olurmu la @RevDeisDou
6000 cl28 falan denenir veya 30-32Hocam çok soru sordumda şans işi biraz ama tahminiz kaç mhz cl oc olur ? Çok gerekli bir olay değil ama potansiyelini bilmek isterim .
Fan koymakta gerek sobaya döner stickler .İkisi de hynix olsa belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
6000 cl28 falan denenir veya 30-32
SDN'den bahsediyorsan orası ölü bir forum, o yüzden pek bir kayıp yok.Alıntıyı görüntüle
orası pek sarmamış gibi !
YaşlandıkAlıntıyı görüntüle
orası pek sarmamış gibi !
Bu denenir@RevDeisDou Benim sniper-x ramimin durumu nedir? kalite olarak nasıldır?Alıntıyı görüntüle
Manuel ayarla çözülür@RevDeisDou hocam selamlar benim ramle rnasıl biri hynix biri samsung iyi midir? bir de ben xpg açınca pc sapıtıyor kapanıyor xpg açamıyorum 2400 de falan kullanıyorum galiba bi yardım edebilir misiniz Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
CL30 da falan sıkıntı yaşamayız muhtemelenFan koymakta gerek sobaya döner stickler .
Hocam tuf b450 plus gaming yüzünden 3200 üstüne çıkamıyorum maalesef. Bios modlama ile vesaire aşma yolu var mıdır?Yaşlandık
Bu denenir
Manuel ayarla çözülür
Çıkarsın ki? Ayarlarda 3200 den fazlası vardırHocam tuf b450 plus gaming yüzünden 3200 üstüne çıkamıyorum maalesef. Bios modlama ile vesaire aşma yolu var mıdır?
Hocam ayarlarda var ama 3400 e çektiğim an siyah ekran yiyorum. Detaylı bileşenleri yazıyorum.Çıkarsın ki? Ayarlarda 3200 den fazlası vardır
Ryzen 3 1200 kaynaklı.Hocam ayarlarda var ama 3400 e çektiğim an siyah ekran yiyorum. Detaylı bileşenleri yazıyorum.
AMD Ryzen 3 1200 3.1Ghz (3.7Ghz Oc) Processor - Asus Tuf B450 Plus Gaming Motherboard - Gskill Sniper-x 8GB 3000MHZ (3200Mhz OC) Single Channel Ram - Samsung 970 Evo Plus 250GB M2 SSD - Adata SU650 128GB Sata 3 2"5 İnch SSD - AeroCool Cylon 500w 80 Plus Bronze PSU