Muhammed Hamza Bayık
80+ Bronze
Anladım. Zaten bu kadar bile nasıl destekliyor 1200 14nm anlamadımRyzen 3 1200 kaynaklı.
Anladım. Zaten bu kadar bile nasıl destekliyor 1200 14nm anlamadımRyzen 3 1200 kaynaklı.
3200 CL14 sabitler geçersin bunuAnladım. Zaten bu kadar bile nasıl destekliyor 1200 14nm anlamadım
Bunu nasıl yapabilirim. İşlemci oc den anlıyorum ama ram oc bilgim sıfır.3200 CL14 sabitler geçersin bunu
Bu harbiden Allah' a emanet die
Bu ya iyi olandı ya kötü o kadar hatırlamıyorum
Anakartın XMP açtığın kısmında advanced falan olur orda timingler var onları ayarlamak lazımBunu nasıl yapabilirim. İşlemci oc den anlıyorum ama ram oc bilgim sıfır.
Hocam müsait bir zamanda konu açıp sizi etiketlesem olur mu?Bu harbiden Allah' a emanet die
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ya iyi olandı ya kötü o kadar hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartın XMP açtığın kısmında advanced falan olur orda timingler var onları ayarlamak lazım
Olur. Bu ararlar yoğunum ama bakarım yineHocam müsait bir zamanda konu açıp sizi etiketlesem olur mu?
Tamamdır. İnşallah boş zamanınıza denk gelirim. Teşekkür ederim, hayırlı akşamlar.Olur. Bu ararlar yoğunum ama bakarım yine
8GB. o 4gb ile aynı şey değil. Gbit bu. Farklı bir terim. Teknik. Bu arada BJR nadir bir çip. Hakkında az bilgi varBende neden 8 GB belleğe 4 GB yazıyor
Anladım. Teşekkürler bilgi için. Üzülmeli miyim sevinmeli miyim peki8GB. o 4gb ile aynı şey değil. Gbit bu. Farklı bir terim. Teknik. Bu arada BJR nadir bir çip. Hakkında az bilgi var
Hakkında az bilgi var. Nasip. Denemek lazımAnladım. Teşekkürler bilgi için. Üzülmeli miyim sevinmeli miyim peki