RAM Fiyatları Neden Böyle Oldu?

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
141
Aylardır piyasaya bakmıyordum bir bakayım dedim sinir oldum bu fiyatlar ne böyle ne kadar daha böyle devam eder acaba ?

:D şaka gibi yav ülke kafayı yieyeğim hergün farklı bir sıkıntı yaşıyoruz ülkede yakında vergileri ödemek için gelip evimizde bizi Sevmeseler iyidir.

1762770860812.webp

Globalde böyle arttı bide bizim ülkede fırsatçılık da olduğu için maalesef yapıcak bir şey yok

Yapay zeka yüzünden büyük şirketler sam ve ssd alıyor istek arttığı için ram sayısı azaldı onun yüzünden marta falan fiyatlar toparlanır diyorlar ama hiç belli olmaz artmaya devam da edebilir
Desene hocam bilgisayarda toplayamayacağız artık yav fırsatçılar bir yandan çip krizi bir yandan Bir ara madencilik furyası vardı pandeminin patlak verdiği dönemlerde belki hatırlarsınız piyasada ekran kartı yoktu adam akıllı olanlarda kazık fiyattaydı aklıma o geldi şuan Bilgisayar toplayanların çekmediği kalmadı var ya:D

Desene hocam bilgisayarda toplayamayacağız artık yav fırsatçılar bir yandan çip krizi bir yandan Bir ara madencilik furyası vardı pandeminin patlak verdiği dönemlerde belki hatırlarsınız piyasada ekran kartı yoktu adam akıllı olanlarda kazık fiyattaydı aklıma o geldi şuan Bilgisayar toplayanların çekmediği kalmadı var ya:D
Hiç sorma yazin ortasından beri çalıďıyom kasimda alırim dedim o zamanlar ramler 4k ydı şimdi valla zar zor bi indirim yakaladım çektim hemen 1 tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,416
Üyeler
184,621
Son üye
korcioo
Geri