Bu sabah çok büyük bir indirim vardı vatanda goodram 32x2gb ddr5 cl32 sadece 27k ya satıldı sınırlı stokta yetişemedim :/Sistemimde 1gb drr5 ram yok fiyatlar ddüştüğü an yetişemiyorum , 2. El zaten kkafayı yemiş mmillet 1 yıl önce 1000tl aldığı Rami şimdi 10000tl satıyor . Kısaca karaborsacıları hakımızı helal etmiyoruz , ram indirimi gelir mi ?
Bende o kadar para yok ki , Max 15k veririm rrame 16x2 denk gelse bile şükür edecceğimBu sabah çok büyük bir indirim vardı vatanda goodram 32x2gb ddr5 cl32 sadece 27k ya satıldı sınırlı stokta yetişemedim :/
Ram'in normal min fiyatı 55k
Yani indirim gelip gelmeyeceğini kimse bilemez geçenlerde vatan 2 defa indirim yaptı ikisinede yetiştim fakat ihtiyacım olmadığı için es geçtim son 1 aydır bilgisayar dizme serüvenine atıldım şuan eksik parçalarım ram ve ekran kartı. Hatırlıyorum geçenki yani son vatan indiriminde 2x16 ramler min 7k ya satıldı mükemmel fiyatlardı... İnşallah yine indirim yapılırda en azından bir tane 1x16 kapabilirim. Şuan sizinde dediğiniz gibi ikinci el ramlere iğrenç rakamlar istiyorlar ve 1tl dahi düşmüyorlarSistemimde 1gb drr5 ram yok fiyatlar ddüştüğü an yetişemiyorum , 2. El zaten kkafayı yemiş mmillet 1 yıl önce 1000tl aldığı Rami şimdi 10000tl satıyor . Kısaca karaborsacıları hakımızı helal etmiyoruz , ram indirimi gelir mi ?