- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,688
2 - 3 Senen önce hatırlıyorum 8 GB RAM 2400MHZ genel fiyatı 600 - 800 civarı değişiyordu, 3000MHZ saymıyorum bile onlar aşmıştı fiyatta. Ne oldu, neden bu kadar düştü fiyatlar?
Demek böyle mesaj kasıyorsun? Konuda ne sormuşum ne cevap vermişsin?Ramler düşse ne olucak Ramler 500 lira düştü Diğer her şey 1000 lira arttı.
Hocam mesaj vesayre kasmıyorum ve belirttim ramler 300 oldu fakat ekran kartlarındaki fiyat artışı ? ve mesaj kastım diyelim 80+ titanium olunca ne olcak bilgisayarmı hediye etcekler.Demek böyle mesaj kasıyorsun? Konuda ne sormuşum ne cevap vermişsin?
La adamın dediğinde ne var gayet haklı yorum benceDemek böyle mesaj kasıyorsun? Konuda ne sormuşum ne cevap vermişsin?
Hocam mesaj vesayre kasmıyorum ve belirttim ramler 300 oldu fakat ekran kartlarındaki fiyat artışı ? ve mesaj kastım diyelim 80+ titanium olunca ne olcak bilgisayarmı hediye etcekler.
Haklı olmanda sorun yok sonuna kadar haklısın.La adamın dediğinde ne var gayet haklı yorum bence
Ramlerdeki fiyat hakkında düşüncemi belirttim hocam.Haklı olmanda sorun yok sonuna kadar haklısın.
Ama bunu sorduğum konuya böyle bir cevap vermen garip geldi.![]()
teknoloji gelişiyor2 - 3 Senen önce hatırlıyorum 8 GB RAM 2400MHZ genel fiyatı 600 - 800 civarı değişiyordu, 3000MHZ saymıyorum bile onlar aşmıştı fiyatta. Ne oldu, neden bu kadar düştü fiyatlar?