çok emin değilim ama cl değerini arttırmadan belki 3200mhz yaparsınız ama arada uçurum bir fark oluşmaz bence oyunlar arasında max 1 2 fps etki eder sorunuza gelirsek rehber bulabilirsiniz bu konudaDoatlar elimde xpg d30 8gb 3000mhz var ben bunu en fazla kaç mhz yapabilirim cl değerini arttırmadan! (CL16) ve biostan nasıl yapabilirim
Sistem;
B450ms2h
R3 1200
Xpg d30 8gb 3000mhz
Sadece oyun için değil ya diğer işlemler için de kullanıcamçok emin değilim ama cl değerini arttırmadan belki 3200mhz yaparsınız ama arada uçurum bir fark oluşmaz bence oyunlar arasında max 1 2 fps etki eder
Hocam 15 dakika sonra falan atabilirim telefondan yazıyorum şuanThaiphoon Burner indir. İndirdikten sonra programı aç, yukarıda "Read" diye bir tuş var ona bas ve çıkan şeyin SS'ini buraya at. Bu işlem ile RAM'inin çipine bakmış olacağım ve ona göre bir frekans/gecikme değeri söyleyeceğim.
@RevDeisDou
Ben de telefondayım, PC olmayınca çok sıkıyor ya.Hocam 15 dakika sonra falan atabilirim telefondan yazıyorum şuan
Ya buradan, ya da Discord'dan.İnstagram vs var mı hocam ekleyeyim
18.Yaş kaç hocam sorması ayıptır
Oyun oynayacağımızı pek sanmıyorum...Discord nedir hocam belki bi ara oyun falan girebiliriz en azından yakınımda bilir kişi olsun