Ram Önerisine İhtiyacım Var

Reaksiyon skoru
27
2x16 Olursa çok sevinirim çok pahalanmış önerebileceğiniz kaliteli ama fiyatı da uçuk olmayan ramler çok iyi olur.

Belli bir fiyat aralığım yok 2x16 doğru fiyat olan bir rami almak istiyorum.

DDR4 DDR5? CL, Mhz?

"Doğru fiyat" aralığı da çok geniş kime göre neye göre yani buraya Gskill Z5 Royal önerebilir. Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olurlar.

DDR4 DDR5? CL, Mhz?

"Doğru fiyat" aralığı da çok geniş kime göre neye göre yani buraya Gskill Z5 Royal önerebilir. Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olurlar.
Hocam kusura bakmayın söylemeyi unutmuşum. DDR5 kalan ne demek bilmiyorum fiyat aralığı illa vermek gerekirse 10-15k aralığında

Hocam yardimci olmak acisindan islemciniz ne? Ona uygun mhz'li ddr5 bakabiliriz.

İşlemciniz nedir? Intel mi yoksa AMD mi? Intel ise daha yüksek Mhz ramler önerilerbilir, AMD ise 6000Mhz ramler tatmin edecektir.

Su an dalgali ram fiyatlarindan dolayi direkt urun oneremiyorum cunku ucuzun ucuzu cikabiliyor ancak DDR5 6000mhz CL30 2x16 ramler isini gorecektir. Ramlerde markalar cok fark etmiyor icine sinen en ucuzunu al gitsin.

32 GB 6000/CL30 ram ler 16-17 binden başlıyor bu nedir ya. Az önce bir konuda SS paylaştım. Dün N11 de XPG Lancer Beyaz Ram leri Vatan Bilgisayar 41.000 TL gözüküyordu. Bu ne fırsatçılıktır ya.
Parayı Bitcoine gömmek yerine ram alıp stok yapsaymışım keşke :)

2x16 Olursa çok sevinirim çok pahalanmış önerebileceğiniz kaliteli ama fiyatı da uçuk olmayan ramler çok iyi olur.

Belli bir fiyat aralığım yok 2x16 doğru fiyat olan bir rami almak istiyorum.

Geri