Neler Yeni

Yardım Ram Problemim

EsatBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Esat
E
Bu probleme şahit olmuştum bende.anakartta 1 RAM tak çalıştır biosa gir mhz cl değerine bak sonra rami çıkar diğer rami tak hiç bir mhz cl değerinde farklılık yoksa tekrar 1 RAM tak sonra PC çalıştır kapat ve 2.ramide tak çalıştır mhz değeri ve cl değerlerine bak eğer biri cl15 diğeri cl16 ise örnek olarak diğer Ramden kısar önemli olan mhz ve cl değerleri zaten aynı marka RAM aldım diyorsun
Eski bir bios. Ram mhz ve voltaj ayarı değişebiliyor ama takılı ram için böyle bir bilgiye denk gelmedim hocam.

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
E

Eski bir bios. RAM mhz ve voltaj ayarı değişebiliyor ama takılı RAM için böyle bir bilgiye denk gelmedim hocam.
o zaman şunu yapabilirsin dostum ramin bir tanesini tak pc çalıştır sonra kapat 2. rami tak dene büyük ihtimalle birinden kısmasının nedeni ya aynı mhz seviyesinde değillerdir veya cl değerleri uymuyordur.

EsatBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Esat
o zaman şunu yapabilirsin dostum ramin bir tanesini tak PC çalıştır sonra kapat 2. rami tak dene büyük ihtimalle birinden kısmasının nedeni ya aynı mhz seviyesinde değillerdir veya cl değerleri uymuyordur.
İlgi ve tavsiyeniz için teşekkürler hocam deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,779
Üyeler
167,887
Son üye
sparkles
Top Bottom