Corsair Kingstonu ekmek arası köfte yapar yeranakartım ASUS PRIME H610M-K D4 ve şuanda 16gb ram kullanıyorum 32 ye çıkarmak istiyorum ama iki marka arasında kaldım :
CORSAIR 32GB (2X16GB) Vengeance RGB PRO SL Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
Kingston 32GB(2x16GB) FURY Beast 3200Mhz CL16 DDR4 Siyah Dual Kit Ram
bu iki ürün arasında kaldım veya 3200mhz ddr4 değerinde ram önerilerinede açığım 32 gb olması şart 2 si birlikte.
Corsair Kingstonu ekmek arası köfte yapar
arada 1.700 kadar bi fark var cidden o kadar güç farkı varmıKingston kesinlikle en iyisi kingston ram konusunda kendini bir hayli kanıtlamış marka
Böyle bi şey yapmak hayal bile olamaz, adam denilebilecek 2 chip var biri samsung b-die diğeri micron-e, micron e bulma şansı %5-15se samsung b-die %1-3. Bulduğunda da zaten muadillerinin 4katı fiyatında oluyor.Ram çiplerini dikkate alarak seçinRehber: DDR4 RAM Çipleri
Merhaba, RAM çip rehberini yapacağım bugün sizlerle. Başlayalım; Gönüllerin efendisi DRAM, SRAM 🤣 gibi her türlü çiplerin en kalitelisini yapan firmadan başlıyorum; Samsung: B-die: Güncel olarak en kaliteli ve en iyi RAM çipidir. En iyi OC performansı sunar. Manyak derecede RAM MHz OC...www.technopat.net
Linklerini atar mısın?anakartım ASUS PRIME H610M-K D4 ve şuanda 16gb ram kullanıyorum 32 ye çıkarmak istiyorum ama iki marka arasında kaldım :
CORSAIR 32GB (2X16GB) Vengeance RGB PRO SL Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
Kingston 32GB(2x16GB) FURY Beast 3200Mhz CL16 DDR4 Siyah Dual Kit Ram
bu iki ürün arasında kaldım veya 3200mhz ddr4 değerinde ram önerilerinede açığım 32 gb olması şart 2 si birlikte.
bunların ram çiplerini nerden öğrenebilirim kusura bakmayın pek anlamıyorum bilgisayardan daRam çiplerini dikkate alarak seçinRehber: DDR4 RAM Çipleri
Merhaba, RAM çip rehberini yapacağım bugün sizlerle. Başlayalım; Gönüllerin efendisi DRAM, SRAM 🤣 gibi her türlü çiplerin en kalitelisini yapan firmadan başlıyorum; Samsung: B-die: Güncel olarak en kaliteli ve en iyi RAM çipidir. En iyi OC performansı sunar. Manyak derecede RAM MHz OC...www.technopat.net
Kalite farkı var kingston derim ben ama corsair de iyidir burada sizin bütçenize bağlı fiyatlarına bakmadım ama arada aşırı fiyat farkı varsa sizin bütçenizde buna el vermezse corsair alırsınız o zamanarada 1.700 kadar bi fark var cidden o kadar güç farkı varmı
Böyle bi şey yapmak hayal bile olamaz, adam denilebilecek 2 chip var biri samsung b-die diğeri micron-e, micron e bulma şansı %5-15se samsung b-die %1-3. Bulduğunda da zaten muadillerinin 4katı fiyatında oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linklerini atar mısın?
ramlerin fiyatı zaten 2k nasıl 1.7k fark var anlamadım ?arada 1.700 kadar bi fark var cidden o kadar güç farkı varmı
corsair ürünü kalmamış bende bunu seçtimramlerin fiyatı zaten 2k nasıl 1.7k fark var anlamadım ?
sence hangisi iyi veya bunlar dışında bildiğin varmı bu ramlarden daha iyisiramlerin fiyatı zaten 2k nasıl 1.7k fark var anlamadım ?
yok rgb önemli değil bildiğin varmıÜsttekini al geç rgbleri de baya iyi corsairin, eğer rgb şart değilse daha ucuza çok ürün var