Yardım Ramde Virüs Var Nasıl Yok Edebilirim?

bilalcay

80+
Reaksiyon skoru
26
Kaspersky MEM:Trojen.Win64.Generic.mem böyle virüs buluyor ve konumu sistem belleği diyor.
Bulduğunda Amd Radeon Software çöküyor ramlarde olabileceğinin kanıtı diye düşünüyorum.

yabancı bir forumda böyle bir yöntem buldum işe yarar mı ?

Press "Win" (the key with the Windows logo) and "R" at the same time to bring up the "Run" box.

Type "taskkill.exe /t /f /im explorer.exe" (without quotes) in the "Run" box. Press "Enter." (This will make everything except your background disappear.)

Press "Ctrl," "Shift" and "Esc" at the same time to open the task manager. Click the "Applications" tab if it's not activated by default. Click on the "New Task..." button.
Type "explorer.exe" in the text field (without quotes) and press "Enter." This brings the taskbar and icons back up. The virus's active protections are temporarily disabled. Run a program to scan for and remove any viruses and malware before rebooting. This will remove the virus entirely.

yok mu yardım edicek pcyi kullanamıyorum.sürekli amd çöküyor.

Bilgisayarı kapat, yeniden başlat ve tam tarama yaptır.

Kaspersky rescue disc güncellenebiliyor mu? Güncel değilse her zaman işe yaramaz.

Kaspersky MEM:Trojen.Win64.Generic.mem böyle virüs buluyor ve konumu sistem belleği diyor.
Bulduğunda Amd Radeon Software çöküyor ramlarde olabileceğinin kanıtı diye düşünüyorum.

yabancı bir forumda böyle bir yöntem buldum işe yarar mı ?

Press "Win" (the key with the Windows logo) and "R" at the same time to bring up the "Run" box.

Type "taskkill.exe /t /f /im explorer.exe" (without quotes) in the "Run" box. Press "Enter." (This will make everything except your background disappear.)

Press "Ctrl," "Shift" and "Esc" at the same time to open the task manager. Click the "Applications" tab if it's not activated by default. Click on the "New Task..." button.
Type "explorer.exe" in the text field (without quotes) and press "Enter." This brings the taskbar and icons back up. The virus's active protections are temporarily disabled. Run a program to scan for and remove any viruses and malware before rebooting. This will remove the virus entirely.
Usta nasıl bulaştı ne yaptında öyle oldu söylede bizde bulaştırmayalım

ramleri değiştirmek sorunu çözecektir iyi forumlar
Çok Dünya üstü bir düşünce, konu sahibk daha önceden nasıl tahmin edememiş acaba, bilginiz yok ise yazmayın. Konu sahibi virüsü temizlemek istiyor.

ramler elektrik kesilince taşıdıkları bilgiyi depolamazlar muhtemelen açılış esnasında disk üzerinden ram'e geçiyor

ramler elektrik kesilince taşıdıkları bilgiyi depolamazlar muhtemelen açılış esnasında disk üzerinden ram'e geçiyor
Yabancı forumlarda ki yöntemleri deniycem şimdi en üstte yazdığımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bozuk olduğunu düşündüğüm Rami çıkarınca böyle bir hata almıyorum takınca alıyorum bence diskten rame değil de direkt ramde virüs var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta nasıl bulaştı ne yaptında öyle oldu söylede bizde bulaştırmayalım
Hocam crackli bir şey indirmem başka bı dosya indirirsem çalıştırmadan önce virüs totalde taratirim nerde bulaştı bilmiyorum 🧐

Son düzenleme:
ramleri tek tek takıp yarımşar saatten fazla kullandım ama hiç sıkıntı çıkarmadılar ne virüs buldu ne de amd çöktü

YİNE BULDU
ramları ayrı ayrı kullandığımdan beri kaspersky arka plan taraması yaptı (sistem belleği taraması)
tek tek iki ramde de yine aynı şeyden buldu tek tek kullanıyordum
belkide tek tek kullandığımdan virüsleri bi ramden sonrada diğer ramden silip sonra 2sini birden taktığımda virüs kalmayacaktır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
fasafiso3434
Geri