niye dokunuyon?Arkadaşlar 2. ve 4. slotlara takılı 2 RAM'im var 4. slottaki RAM'e dokununca PC donup kapanıyor bu normal mi?
bugün pc nin durduğu masa darbe aldı pc birden dondu ve bu sorunu keşfettim dostumniye dokunuyon?
temassızlık oluyor olabilir dokunduğunda
O slota başka RAM takmayı denediniz mi?bugün pc nin durduğu masa darbe aldı pc birden dondu ve bu sorunu keşfettim dostum
4. slottaki rami al 2ye tak. Diğer rami çıkart. Yine dokun bakalım donacakmı. Sorun slotta mı ramde mi onu anlayalım.Arkadaşlar 2. ve 4. slotlara takılı 2 RAM'im var 4. slottaki RAM'e dokununca PC donup kapanıyor bu normal mi?
yaptım ramlerde sıkıntı yok 4. slottakine dokunduğum an gidiyor pc4. slottaki rami al 2ye tak. Diğer rami çıkart. Yine dokun bakalım donacakmı. Sorun slotta mı ramde mi onu anlayalım.
evet aynı şekil donuyorO slota başka RAM takmayı denediniz mi?
sizce garantiye vermeli miyim?Lehim ayaklarında bozulmalar meydana gelmiş olabilir. Ramden değilde anakarttan kaynaklanan bir sebebe benziyor.
Belki toz vs. dolmuştur içi. Temizlemeyi deneyin düzelmez ise arkadaşın da dediği gibi slotta sorun var demektir. Garanti yapar bence.yaptım ramlerde sıkıntı yok 4. slottakine dokunduğum an gidiyor pc
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet aynı şekil donuyor
sizce garantiye vermeli miyim?
Anakartın garantisi varsa ve sorunun gerçekten anakarttan kaynakladığı ortaya çıkarsa gönderilebilir.yaptım ramlerde sıkıntı yok 4. slottakine dokunduğum an gidiyor pc
evet aynı şekil donuyor
sizce garantiye vermeli miyim?