Eğer ram kullanımı 8 i geçmiyorsa etki etmezArkadaşlar Valorantta FPS hep düşüyor 150 FPS'leri görüyorum ama 75 FPS'ye sabitliyorum 75 FPS'de bile drop yiyorum.16 yapmak FPS'yi stabilleştirir mi?
valorant sistem gereksinimlerine bakıldığı zaman 8gb yeterli oluyor ama genede 16gb yapmanı tavsiye ederimArkadaşlar Valorantta FPS hep düşüyor 150 FPS'leri görüyorum ama 75 FPS'ye sabitliyorum 75 FPS'de bile drop yiyorum.16 yapmak FPS'yi stabilleştirir mi?
Büyük ihtimalleArkadaşlar Valorantta FPS hep düşüyor 150 FPS'leri görüyorum ama 75 FPS'ye sabitliyorum 75 FPS'de bile drop yiyorum.16 yapmak FPS'yi stabilleştirir mi?
Ekran kartı %100 oluyor valorantta ama hep değil alt tab yaptıktan sonra düzeliyor.Değerler hep değişiyor ekran kartı ve işlemci de.Ram'de 6.9 gb kullanıyor sanırım.Aynı sisteme sahip kişiler 8 gbde drop falan yemiyor yiyenlerde 16 yapınca düzeliyor.Kardeşim ezbere ne kadar kolay atıyorsunuz şundan bundan diye adama boşu boşuna ram aldiracaksiniz.
Once oyuna gir oyun oynarken daha sonra msi afterburner veya emsali programlar ile tum parcalarin çalışma değerlerine bak hangisi yetmiyor , zorluyor, yetersiz geliyor.
Örnek ram 7500 kusur ise ram yetmiyordur. Cpu %90 95 uzeri ise cpu yetersizdir . 128 gb yapsanda anlik drop cozulmez .