Bu sistemde minecraftta drop yemem normal mi?

dostum 7600 ile 7500f nerdeyse aynı güçte hatta 4070 superi beslemesi gerekiyor fakat yinede darboğaz var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence düzelir
hocam ben siteyi kaynak göstererek konuştum bende şaşırdım zaten biliyorum güçlü bir işlemci yeter diye düşündüm ama sanırım kaynak güvenilir değildi kusura bakmayın

hocam ben siteyi kaynak göstererek konuştum bende şaşırdım zaten biliyorum güçlü bir işlemci yeter diye düşündüm ama sanırım kaynak güvenilir değildi kusura bakmayın
yok hocam sorun değil

hocam böyle bi şey olsa diğer oyunlarda da drop yemem falan gerekmez mi, ayrıca pc daha yeni kuruldu yani tertemiz hiçbi gereksiz dosya falanda yok
Minecraftla çakışma yapabilir. Ayrıca windows'un kendisi gereksizlikten ibaret zaten. Yüzlerce ayar yapman gerekiyor sadece windows'un aptallıklarından kurtulabilmek için. Ömrümün son 9 yılını bunlarla uğraşarak geçirdim Win10'a geçtiğimden beri. Bu kadar emeği Linux öğrenmek için harcasam kendi distromu çıkarırdım.
Ayrıca RAM atamasında sıkıntı yaşıyormuş oyun. Java ayarlarını kontrol et istersen. Şöyle bir ayar paylaşmış tomshardware forumundan

"Georgey":​

1. Open your Minecraft launcher
2. Go to "Edit Profile"
3. Enable "JVM Arguments"
4. Then it should be something like this = "-Xmx1G"
5. Change the Number of "-Xmx1G" To something like "-Xmx4G"
(The "G" Stands for Gigabytes and the number before it stands on how many gigabytes you allocate)
6. Then click "Save Profile" And then click "Play"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,320
Üyeler
187,815
Son üye
musdemo
Geri