firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Herkes sweat demiş. Ben RAM al diyorum . Farklılık olsun.
link atSweatim var ama hep böyle ya bol ya kısa ya güzel kalıplı değil yoksa 3-4 tane var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O atkı olmasın kanka sweat nasıl 20 oluyor
Ram alcam galiba sweate izin yok alt tarafı 160 lira bea sudan ucuzHerkes sweat demiş. Ben RAM al diyorum . Farklılık olsun.
Sonradan sildigim olmuş uygun fiyatlı olanları ekledim geneldebana atsana bro lazım bana ya ahahah
hocam ssd de ne gibi sıkıntı yaşadın?hangisi lazımsa onu al kanka sana ne lazım oldugunu biz bilemeyiz.
Zaten aileme gösterdim direk nE 160 mı dediler ram alcam birde hddejderiya için ramden vazgeçilir
link varsa çok tatlı olurSonradan sildigim olmuş uygun fiyatlı olanları ekledim genelde
hocam ssd de ne gibi sıkıntı yaşadın?
peki hocam bu markanın ramlari de var. hakkında bi bilginiz var mıdır?link varsa çok tatlı olur
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bugun yaptıgım testler. sağlığı hızlı düşüyor,vaad ettiginin altında
vaad ettigi:
550/490 MB/s
aldıgımız değerler:443/449 kısacı tercih edilmemesi gerek.diğer geil zenith kullanan arkadaşlarda da aynı sorunları görüyoruz.kısacası sıkıntılı ssd.
maalesef yok hocampeki hocam bu markanın ramlari de var. hakkında bi bilginiz var mıdır?
La linki atmayı unutmuşum :ddd https://ty.gl/y83a421z3link varsa çok tatlı olur
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bugun yaptıgım testler. sağlığı hızlı düşüyor,vaad ettiginin altında
vaad ettigi:
550/490 MB/s
aldıgımız değerler:443/449 kısacı tercih edilmemesi gerek.diğer geil zenith kullanan arkadaşlarda da aynı sorunları görüyoruz.kısacası sıkıntılı ssd.