Neler Yeni

Ramı silgiyle siliyorum ekran gelip gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yasin
O konuyla alakalı olacağını sanmıyorum.Ramler düşük performansta çalışır.Bir sıkıntı olmaz diye düşükmekteyim.Sorunun sistem kaynaklı olduğuna emin misiniz ? Birde monitöre,hdmı veya vga kablosun da sıkıntı olmasın
VGA değiştim anakartta eski değil sıfır
Mesaj otomatik birleştirildi:

O konuyla alakalı olacağını sanmıyorum.Ramler düşük performansta çalışır.Bir sıkıntı olmaz diye düşükmekteyim.Sorunun sistem kaynaklı olduğuna emin misiniz ? Birde monitöre,hdmı veya vga kablosun da sıkıntı olmasın
Harddiskim eski ondan dolayı açmaya bilir mi ??

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
VGA değiştim anakartta eski değil sıfır

Harddiskim eski ondan dolayı açmaya bilir mi ??
Hdd dolayı olcağını sanmıyorum.Farklı bir monitör veya televizyonda deneyin birde belki monitör sıkıntılıdır.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bilgisayar açılırken yükte değildir ve açılışında PSU kaynaklı sorun genelde olmaz zaten. Yani konu görüntü gidip gelmesiyse.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Denedim TV ye bağladım acaba güç kaynağından olabilir mi ???
Yani geriye kalan tek şeyler ramler diyebiliriz.2 tane ram varsa birini çıkartıp diğerini iki slotta dene ardından diğer ramede aynısını yap belki sorun çözülür.Yine olmazsa şu voltaj olayını bir derin araştır belki ondan olabilir.En kötü ihtimal işlemcide sıkıntı vardırda bence ramlerden kaynaklı

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Anakart sifir

Çift ram slotu var 1.2v yazıyor bende 8gb 1.35v ram var arada bir ekran açılırken gelip gidiyor
1.35v slotta 1.2v çalışır fakat 1.2v da 1.35 sıkıntı yaratır.

Top Bottom