hemen atıyorumO nasıl oluyor? Bilgisayarım>özellikler yolunu takip edip ss atabilirmisin. Yada görev yöneticisini ss alıp atabilirmisin.
O nasıl oluyor? Bilgisayarım>özellikler yolunu takip edip ss atabilirmisin. Yada görev yöneticisini ss alıp atabilirmisin.
Herhangi bir sıkıntı yok. raminizin 2.5 gb sistem vs kullaniyor geriye kalanda boştahemen atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
durum bu dostum yardım edersen sevinirim
ama çoğu kişide 1gb yakın kullanıyorHerhangi bir sıkıntı yok. raminizin 2.5 gb sistem vs kullaniyor geriye kalanda boşta
2.5gb zaten sistem kullanıyor dostum böyle olması normal bi 4gb ram daha takmanı öneririm.hemen atıyorum
durum bu dostum yardım edersen sevinirim
bu laptop a takmam çok zor2.5gb zaten sistem kullanıyor dostum böyle olması normal bi 4gb RAM daha takmanı öneririm.
Windows 7ye dönersen daha fazla ram kullanma şansın olur yada 4gb bi ram daha takacaksınama çoğu kişide 1gb yakın kullanıyor
onunda ihtimali çok az hay şu pc yi tasarlayan adamın aklı nerdeymiş yaWindows 7ye dönersen daha fazla RAM kullanma şansın olur yada 4gb bi RAM daha takacaksın
hmmm bilmiyorumEkran kartı yada başka bir şey kullanıyor olabilir.
Araştırmanı veya bilgili birisine göstermeni tavsiye ederim.Büyük ihtimal kullanılmamış olarak gösterilen ram miktrarını başka bir şey kullanıyor.hiç bi şey yapamam mı yani
hmmm bilmiyorum
kimse yardım etmiyor kiAraştırmanı veya bilgili birisine göstermeni tavsiye ederim.Büyük ihtimal kullanılmamış olarak gösterilen RAM miktrarını başka bir şey kullanıyor.