RAM'in İşlemci ile Uyumu

bandanizm

80+
Reaksiyon skoru
24
Bugün ups kargoya gidip hiç gelmeden iade işaretledikleri kargomu büyük ısrarlar sonucu kapılarında 1 saat bekleyip her giren çıkana soru sorarak alabildim. Soruma gelicek olursak, ram'lerin sağ alt köşesinde Supports Intel gibi bir ibare yer alıyor. Ben 3600 ile kullanıcam. Bu ramlarin çalışma konusunda sorun yaratacağını düşünmüyorum (yaratır diyorsanız başka) ancak bunlar yerine AMD uyumlu ram alsam performansı artar mı? Mantıken artması gerekiyor ama size de sormak istedim. Az bir fark olur derseniz böyle kullanacağım.
fggw.webp

Bugün ups kargoya gidip hiç gelmeden iade işaretledikleri kargomu büyük ısrarlar sonucu kapılarında 1 saat bekleyip her giren çıkana soru sorarak alabildim. Soruma gelicek olursak, RAM'lerin sağ alt köşesinde Supports Intel gibi bir ibare yer alıyor. Ben 3600 ile kullanıcam. Bu ramlarin çalışma konusunda sorun yaratacağını düşünmüyorum (yaratır diyorsanız başka) ancak bunlar yerine AMD uyumlu RAM alsam performansı artar mı? Mantıken artması gerekiyor ama size de sormak istedim. Az bir fark olur derseniz böyle kullanacağım.Alıntıyı görüntüle
Ryzen işlemciler Dual Channel ile çok iyi bir şekilde performans veriyor. Sorun olacağını sanmıyorum.

Bir problem olmaz AMD sistemde de çalışır.

Geri