AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Cr3032 ve 3v ise olurCmos yerine aynı boyda bir pil var onu taksam ne olur yani farklı pil taksam
Cr3032 ve 3v ise olurCmos yerine aynı boyda bir pil var onu taksam ne olur yani farklı pil taksam
Bu resimdeki 2 tane CLRCMOS1 pini var ya. Sistem kapalıyken o iki tane pinin tam ortasına iki pine de değecek şekilde tornavida ucu değdir 5-10 saniye öyle dene bideAlıntıyı görüntüle
Cmos bu mu ?
Olmadı mı ?Deniyorum hemen
Olmadı maalesefOlmadı mı ?
Tek ram ile açar mısın pcyi sana zahmetOlmadı maalesef
TamamdırTek ram ile açar mısın pcyi sana zahmet
Allah AllahTamamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek ram ile de açtım yine görüntü gelmiyor
Klavye mouse nin ışığıda yanmıyor anakarta bir şey mi olduki
Son olarak bios pilini çıkart, prizden çek dediğim gbi basılı tut 6,7 saniye bırak tekrar bas 6,7 saniye. Bios pilini takmadan pcyi çalıştır bakalım bide tek ram tak birde çift olmasın.Olmadı maalesef
Keşke yapmasaydım yaAllah Allahhayret bir şey ya
işlemci sökmeyi biliyo musun ? Rame oc yapmak böyle sıkıntılı bir iş işte.
Yok ben 3600 çektim voltajıda 1.35 yaptım sonra pc gg oldu gecikmelerle oynamadımHocam tCL gibi gecikmelerle oynadın mı? 3600 olmaz o işlemci ile 3466-3500 sınır.
İşte, tCL gibi değerlerle oynaman lazım ve o işlemcide takoz kontrolcüsü var, takozdan veriyi alıyor takoz frekanslarda işliyor 3466 sınır ZEN+ için. @deadfellow demişti boot etmiyor diye.Yok ben 3600 çektim voltajıda 1.35 yaptım sonra pc gg oldu gecikmelerle oynamadım
İşlemcin neki?bende crucial ı 3800mhz ve cl14 yapacaktım vazgewçim![]()
5600xİşte, tCL gibi değerlerle oynaman lazım ve o işlemcide takoz kontrolcüsü var, takozdan veriyi alıyor takoz frekanslarda işliyor 3466 sınır ZEN+ için. @deadfellow demişti boot etmiyor diye.
İşlemcin neki?