Rampage CENTAUR SMX-R13 mouse Mi Rampage SMX-R44 mouse Mi?

Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar mouse alacağım ikisi arasında kaldım sizce (donanımsal) olarak hangisi daha iyi. Ben görüntü olarak smx44 ü beğendim.

Arkadaşlar mouse alacağım ikisi arasında kaldım sizce (donanımsal) olarak hangisi daha iyi. Ben görüntü olarak smx44 ü beğendim.

Ben R13 kullanıyorum 1.5yıldır. İlk aldım 1 yıl sonra bozuldu garanti sıfırını gönderdi şimdide sol kısımdaki kırmızı bölümün boyaları döküldü. Garantiye bildirdim gönderin bakalım dediler ama üşendiğimden göndermedim. R13 alacaksan elin tombik olmamalı ve parmakların kısa olmamalı yoksa düzgün kullanamazsın ve bir de çift tıklama tuşu var G7 buna parmağın ulaşmıyor.

Ben R13 kullanıyorum 1.5yıldır. İlk aldım 1 yıl sonra bozuldu garanti sıfırını gönderdi şimdide sol kısımdaki kırmızı bölümün boyaları döküldü. Garantiye bildirdim gönderin bakalım dediler ama üşendiğimden göndermedim. R13 alacaksan elin tombik olmamalı ve parmakların kısa olmamalı yoksa düzgün kullanamazsın ve bir de çift tıklama tuşu var G7 buna parmağın ulaşmıyor.
O zaman smxr44 almayı düşünüyorum elim tombik değil ama elim büyükte değil :)

O zaman smxr44 almayı düşünüyorum elim tombik değil ama elim büyükte değil :)
sm44 te kötü değil alabilirsin. Ve rampage in garantisi güzel gönderdim 12gün sonra sıfırını bana yolladılar. Şimdi boyası döküldü mouse un ama üşendiğim için gönderemedim zaten 2 güne askere gidiyom artık evdekilere söylerim gönderdin diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,380
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri