Neler Yeni

Yardım RAMPAGE DROP PLUS ALDIM YARDIM LAZIM

spiderman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmed Şahabaş
Dostlar selamlar. Forumdaki önerilere dayanarak drop plus aldım ancak csgoya girdiğim zaman silah sesleri acayip bir şekilde yankılanarak çıkıyor. Yani herhangi bir silah ile ateş ettiğimde ses yankılana yankılana bana geliyor. Araştırmaya çalıştım ancak pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Bende öyle bir sorun yok.Yazılımı yükledin mi ?

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
sadece cs go dan yankı sesi geliyorsa kulaklıktan kaynaklı olamaz. Denetim masası ses ayarlarını kurcalayın sorununuzu çözersiniz. Aynı kulaklığı kullanıyorum bende böyle bir sorun olmadı hiç.

spiderman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmed Şahabaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece cs go dan yankı sesi geliyorsa kulaklıktan kaynaklı olamaz. Denetim masası ses ayarlarını kurcalayın sorununuzu çözersiniz. Aynı kulaklığı kullanıyorum bende böyle bir sorun olmadı hiç.
Cevap için teşekkürler. Kulaklığı aldıktan sonra denetim masası ses ayarlarından bir tek bass boostu açtım internette gördüklerime dayanarak başka hiç bir ayar yapmadım zaten pek bilgili sayılmam. Acaba siz bass boostu açık mı kullanıyorsunuz yoksa kapalı mı ? Onu açarak mı hata ettim yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle bir sorun yok.Yazılımı yükledin mi ?
evet yükledim ama hiç bir şey değiştirmedim 3d açtım bir tek

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Cevap için teşekkürler. Kulaklığı aldıktan sonra denetim masası ses ayarlarından bir tek bass boostu açtım internette gördüklerime dayanarak başka hiç bir ayar yapmadım zaten pek bilgili sayılmam. Acaba siz bass boostu açık mı kullanıyorsunuz yoksa kapalı mı ? Onu açarak mı hata ettim yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde bass boost açık bir sıkıntı yok gayet güzel.

Top Bottom