Neler Yeni

Rampage Drop plus alınır mı?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Arkadaşlar mevcut kulaklığım James Donkey 711 ışıkları aşırı rahatsız ediyor uzun süre kullanım da bunu satıp üzerine biraz para koyup drop plus almayı düşünüyorum kalite olarak baya fark olur değil mi kullananlar bilgi verebilir mi ? uzun kullanım da rahatsız ediyor şu an ki kullandigim kulalık, sizce drop plusa gecmelimiyim?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Arkadaşlar mevcut kulaklığım James Donkey 711 ışıkları aşırı rahatsız ediyor uzun süre kullanım da bunu satıp üzerine biraz para koyup drop plus almayı düşünüyorum kalite olarak baya fark olur değil mi kullananlar bilgi verebilir mi uzun kullanım da rahatsız ediyor birde şu an ki kullandigim sizde drop plusa gecmelimiyim?
5 güne rampage Alpha X ten geçeceğim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
Arkadaşlar mevcut kulaklığım James Donkey 711 ışıkları aşırı rahatsız ediyor uzun süre kullanım da bunu satıp üzerine biraz para koyup drop plus almayı düşünüyorum kalite olarak baya fark olur değil mi kullananlar bilgi verebilir mi uzun kullanım da rahatsız ediyor birde şu an ki kullandigim sizde drop plusa gecmelimiyim?
ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum arctıs 3 ten buna geçtim drop plus çok daha iyi

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende geçmeyi düşünüyorum rahatsız etmeye başladı şu an ki kulaklık mikrofonu çok iyi değil gıcık aldım aslında 😂

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,750
İsim
Taha yücel
alınır ben kullanıyorum çok rahat mikrofonun çıkması daha güzel kafanda kalabalık yapmıyor ve kablosunun type c çıkışlı olması çok avantajı var ilerde kablosu kopar veya bozulursa type c kablosu alıp çalıştıra biliyorsun annemin ve dedemin telefonun şarjı type c girişli kulaklımı çalıştıdı hatta kulaklığın kablosu şarj bile etti telefonları

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
alınır ben kullanıyorum çok rahat mikrofonun çıkması daha güzel kafanda kalabalık yapmıyor ve kablosunun type c çıkışlı olması çok avantajı var ilerde kablosu kopar veya bozulursa type c kablosu alıp çalıştıra biliyorsun annemin ve dedemin telefonun şarjı type c girişli kulaklımı çalıştıdı hatta kulaklığın kablosu şarj bile etti telefonları
Kanka mikrofon kalitesi nasıl acaba birde ses rahat kasılıyor mu ? 711 mikrofon geride kalıyor tam istediğim sesi veremiyor biraz bağırmak durumunda kalıyorum oyunda

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,750
İsim
Taha yücel
Kanka mikrofon kalitesi nasıl acaba birde ses rahat kasılıyor mu ? 711 mikrofon geride kalıyor tam istediğim sesi veremiyor biraz bağırmak durumunda kalıyorum oyunda
knk mikrofon kalitesi çok iyi ses veriyor karşı tarafa felan alalım bende 1 hafta felan oldu çok ses kastıran oyun oynamadım genelde mc oynadım için ama denemek için pubg açmıştım silah seslerinin nerden geldini duya biliyordum ama dezavantajı var kötü tarafı yani kulaklıtaki kontrolcüden ses ful açıkken dışarı bir hoparlör gibi ses veriyor yanındaki bile rahat rahat duyuyor yani ama çok kolay çözümü var kulaklığın kontrolcüsünden sesi biraz kıs sorun çözülüyor kısmama ramen yine fazla ses veriyor bana ama dışarı ses vermiyor

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
knk mikrofon kalitesi çok iyi ses veriyor karşı tarafa felan alalım bende 1 hafta felan oldu çok ses kastıran oyun oynamadım genelde mc oynadım için ama denemek için PUBG açmıştım silah seslerinin nerden geldini duya biliyordum ama dezavantajı var kötü tarafı yani kulaklıtaki kontrolcüden ses ful açıkken dışarı bir hoparlör gibi ses veriyor yanındaki bile rahat rahat duyuyor yani ama çok kolay çözümü var kulaklığın kontrolcüsünden sesi biraz kıs sorun çözülüyor kısmama ramen yine fazla ses veriyor bana ama dışarı ses vermiyor
Dışarı ses versin kanka ondan yana sıkıntı yok alacağım bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,795
Üyeler
167,001
Son üye
Jediax
Top Bottom