serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
segmentbilgisayar.com üzerinden 2021'de çıkmış driver'ı indiriyorum fakat bu hatayı veriyor çözümü nedir?
Evet kulaklık takılı şu an.Kulaklık bağlıyken mi yüklemeyi deniyorsun? Bende de buna benzer hata vermişti Fury X'in yazılımını yüklerken. Takınca yüklendi.
kulaklığın 7.1 misegmentbilgisayar.com üzerinden 2021'de çıkmış driver'ı indiriyorum fakat bu hatayı veriyor çözümü nedir?
Alıntıyı görüntüle
Bir önceki sürümü kaldırdın mı kurmaya çalışmadan önce?Evet kulaklık takılı şu an.
Konuma bakabilir misin? Teşekkürler.segmentbilgisayar.com üzerinden 2021'de çıkmış driver'ı indiriyorum fakat bu hatayı veriyor çözümü nedir?
Alıntıyı görüntüle
Silemiyorum ki önceki sürümüBir önceki sürümü kaldırdın mı kurmaya çalışmadan önce?
Kulaklık konusunda bilgim yok maalesef mouse ve klavye konularına etiketlerseniz yardımcı olabilirim.Konuma bakabilir misin? Teşekkürler.
@Sevdiği Üyeler Ban yedi Yalan söyledi banaSilemiyorum ki önceki sürümü![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kulaklık konusunda bilgim yok maalesef mouse ve klavye konularına etiketlerseniz yardımcı olabilirim.
Tırtpatta bir konuda "Revo unistaller Free uygulaması ile eski sürücüyü silin" yazıyordu. İndirip silmeyi dene.Silemiyorum ki önceki sürümü![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kulaklık konusunda bilgim yok maalesef mouse ve klavye konularına etiketlerseniz yardımcı olabilirim.
3. Taraf yazılım kullanmayı hiç önermemTırtpatta bir konuda "Revo unistaller Free uygulaması ile eski sürücüyü silin" yazıyordu. İndirip silmeyi dene.
Tırpat nereTırtpatta bir konuda "Revo unistaller Free uygulaması ile eski sürücüyü silin" yazıyordu. İndirip silmeyi dene.
Sildim revo ile, deniyim driverı.Tırtpatta bir konuda "Revo unistaller Free uygulaması ile eski sürücüyü silin" yazıyordu. İndirip silmeyi dene.
Oldu mu?Sildim revo ile, deniyim driverı.