Rampage Drop Plus Kullanan Var mı?

AS A SKORZ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
rampage drop plus almayı dusunuyorum ancak yorumlardan baktım 2 kişiden 1. dip ses var demiş 2. de cızırtı var demiş kullanan varsa dip ses varmı drop plus da

rampage drop plus almayı dusunuyorum ancak yorumlardan baktım 2 kişiden 1. dip ses var demiş 2. de cızırtı var demiş kullanan varsa dip ses varmı drop plus da
4 5 ay kullandım bunların hiç birine rastlamadım

Hocam bende anlamıyorum onları, sanırım başka markalardan para alıyorlar diğer markaları kötülemek için, neredeyse her üründe var. Void elite 470tl indirimdeydi fiyatını haketmez diyeni gördüm. Takma onları araştır öğrenirsin zaten gerçeği.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende anlamıyorum onları, sanırım başka markalardan para alıyorlar diğer markaları kötülemek için, neredeyse her üründe var. Void elite 470tl indirimdeydi fiyatını haketmez diyeni gördüm. Takma onları araştır öğrenirsin zaten gerçeği.
Birde şans işi bozukda çıkabilir orasını bilemem.

6 aydır kullanmaya devam ediyorum hiç birini yaşamadım çokta memnunum

6 aydır kullanmaya devam ediyorum hiç birini yaşamadım çokta memnunum
hocam boşta iken bir dip ses varmı çok dikkatli dinleyebilirmisiniz çünkü ben gamepower warlord aldım dip sesi vardı çok rahatsız ediciydi bir daha yaşamak istemiyorum

hocam boşta iken bir dip ses varmı çok dikkatli dinleyebilirmisiniz çünkü ben gamepower warlord aldım dip sesi vardı çok rahatsız ediciydi bir daha yaşamak istemiyorum
Bende kullandım hiç bir sıkıntı yok.
Dipses veyahut gibi sorunlar da yok.

Yok dostum eminim

16:36 bakabilirmisin boşta iken bir ses var diyor

ve benım aldıgım gamepower warlord da dip ses vardı iade ettim zaten onu ve drop plus la aynı driverlere sahipler sence almalımıyım çok arada kaldım

Geri