Selim Berat Can
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
2 3 sene önce aldığım rampage drop plusın padleri soyulmaya başladı ve bayada döküldü markanın kendi yedeklerini göremedim uyumlu olacak pad varmıdır bu modele
2 3 sene önce aldığım rampage drop plusın padleri soyulmaya başladı ve bayada döküldü markanın kendi yedeklerini göremedim uyumlu olacak pad varmıdır bu modele
güvenilir midirusta direk segment destek hattının mailine mail at ürün kodu ile birlikte yada wp yedek parça hattı var oradan yaz daha 1 hafta önce bende kendi kulaklığım için ped aldım 150 TL ye
444 7 899 bu numaraya WhatsApp üzerinden mesaj atın direkt Segment Bilgisayar yedek parça servisinin numarası.
yedek pede 300 tl fazla ama yardım için sağol![]()
Rampage Furylevel Oyuncu KulaklıÄı KumaÅ Ped Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Furylevel Oyuncu KulaklıÄı KumaÅ Ped yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet güvenilir.güvenilir midir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yedek pede 300 TL fazla ama yardım için sağol
444 7 899 bu numaraya WhatsApp üzerinden mesaj atın direkt Segment Bilgisayar yedek parça servisinin numarası.
Aldım beyler uyumlu oldu teşekkürlerusta direk segment destek hattının mailine mail at ürün kodu ile birlikte yada wp yedek parça hattı var oradan yaz daha 1 hafta önce bende kendi kulaklığım için ped aldım 150 TL ye
hayırlı olsun reis bu devirde artık kulaklık almaktansa ped değişimi baya arttıAldım beyler uyumlu oldu teşekkürler