Arkadaşlar ürünü bizzat kendim aldım hızlı bir şekilde 2 gün içinde elime ulaştı paketleme vs gayet yerindeydi hiçbir sıkıntı yok taki klavyeyi pc ye bağlayıp bir şeyler yazmaya başlayınca ses olarak gayet güzel rgb konusundada sıkıntı yok ama yay çınlaması çok fazla var bilmiyorum banamı böyle denk geldi ama gerçekten çok fazla tamam 300 TL'ye alınabilicekler arasında baktığımızda hepsinde var maalesef ucuz mekanik klavyelerin kaderi bu beni rahatsız edicek kadar yay çınlaması var bilmiyorum zamanla kullandıkça geçer mi ya da hafifler mi o konuda bi bilgim ya da tecrübem yok yay çınlamasını kafama pek takmam ışığı sesi beni tatmin etsin diyorsanız kesinlikle alabiliceğiniz en iyi klavyelerden birisi ama yay çınlamasıda olmasın diyorsanız almayın ama fiyatlarıda göz önünde bulundurun birde bu yazımda bi sorum olucak bugün geldi ve 2 saat kadar aralıksız kullandım belki 3 yay sesi zamanla kullandıkça artıcak mı ya da azalıcak mı bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim <3