Neler Yeni

İnceleme Rampage Fury X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
ses kalitesi güzel son seste kullanıcam ben basslar güzel kalite güzel son seste kullanıcam artık boştayken kısarız biraz , ama azıcık kıssamda hissediyorum o sesi az bişeyde olsa o kadar da olur diyeceğiz ses yüksekliği güzel kabloluda daha çok çıkıyosa kablolu kullanırım ben bunu :D
Kabloluda çok fazla çıkıyor. Müzik için kablolu daha iyi. Fakat kabloluda discorda girersen bütün sesleri mikrofona veriyor. Oyunda kablosuz kullanıp müzikte kablolu kullansan daha iyi. Çok araştırdık ama çözülmüyor :( mikrofonun ayrıca varsa sorun yok

EMGRANDO

80+ Bronze
Eline sağlık, alan arkadaşlar İnşallah güzel günlerde kullanır.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Çokomelli bir inceleme, bir daha böyle inceleme yapma yerim ha.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
güzel inceleme
yazılım arayüzü yapan arkadaş biraz kendini geliştirmeli
onun dışında her şey güzel görünüyor bana kalsa tek eksik

telefona kablosuz bağlanaması bu benim için büyük bir etken eğer bu da olsaydı bu kulaklıktan ben de alacaktım

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Fury x şuan kulağımda ilk izlenim olarak sizde var mı bilmiyorum rahatsız edici bi ses var boşta zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye kısık bi ses... ( kablosuz )
Tamamen en yüksek sese almayın.
Tekerlekten azıcık kısın gidiyor o ses.
Şu ana kadar sadece ilk aldığımda karşılaştım.
Gayet sorunsuz benim kulaklık, beğendiniz mi?

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
çok güzel bir inceleme lakin kulaklığın devrelerini gördüğüm zaman çok korktum kulaklığına bişey olacak diye abi yav aklım çıktı kulaklığın devreleri çıkarılır mı (yani hiç mi korkmadın )

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Arkadaşımın babası vefat etti ona geçtim anca geldim daha deneme fırsatım olmadı ama ben en yüksekte kullanıyorum sesi kısmam beno zzzz sesi eksi yani , ama ses kalitesi bass , g pro x e yakın , Alpha S çöp bunun yanında ses müzik ve filmde haberiniz olsun ... Oyun testine de bakayım az sonra yazacağım bekleyişlere son vereceğim inşallah

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşımın babası vefat etti ona geçtim anca geldim daha deneme fırsatım olmadı ama ben en yüksekte kullanıyorum sesi kısmam beno zzzz sesi eksi yani , ama ses kalitesi bass , g pro x e yakın , Alpha S çöp bunun yanında ses müzik ve filmde haberiniz olsun ... Oyun testine de bakayım az sonra yazacağım bekleyişlere son vereceğim inşallah
Allah rahmet eylesin hocam, bu değerli görüşleriniz için de teşekkür ederim.
Üçünü de deneyen bir kişinin Fury X önermesi sevindirici, hem yarı fiyatına hem kablosuz hem de yakın performans.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Üçünü de deneyen bir kişinin Fury X önermesi sevindirici, hem yarı fiyatına hem kablosuz hem de yakın performans.
amin inşallah bi konuad ben açayım sizden alıntılar yaparak
Mesaj otomatik birleştirildi:

inceleme açamıyorum herhalde ben :D

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Turan Özkaya
Ben kulaklığı aldım bir gün kullandıktan sonra şarj bitme sesi geldi kablosuz bağlantı kesildi sonra bir daha bağlanmadı.Kulaklığın üzerinde ışık yanıyor kapama düğmesine basınca kapanmıyor.Şarja takınca yine aynı ışık takılı kalıyor.Sorunumu çözebilecek varsa yazarsa sevinirim

Top Bottom