Neler Yeni

İnceleme Rampage Fury X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben kulaklığı aldım bir gün kullandıktan sonra şarj bitme sesi geldi kablosuz bağlantı kesildi sonra bir daha bağlanmadı.Kulaklığın üzerinde ışık yanıyor kapama düğmesine basınca kapanmıyor.Şarja takınca yine aynı ışık takılı kalıyor.Sorunumu çözebilecek varsa yazarsa sevinirim
Şarjı biterse ses gelmesi gayet normal, şarjı olmayan aletin bir daha bağlanmaması da normal. Kapama düğmesine basınca kapanmıyor zaten, basılı tutman gerek. Şarja takınca da kırmızı bir ışık yanıyor, şarj dolunca da o ışık sönüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Turan Özkaya
Şarja takmadığım halde ışık takılı kaldı.Basılı tutunca ne kapanıyor ne tek basınca açılıyor öylece kaldı.Mikrofon ışığı da yanıyor ona da basınca hiç bir şey olmuyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Şarja takmadığım halde ışık takılı kaldı.Basılı tutunca ne kapanıyor ne tek basınca açılıyor öylece kaldı.Mikrofon ışığı da yanıyor ona da basınca hiç bir şey olmuyor.
Bilmiyorum, kablo falan takılı değil değil mi? Sadece dongle takılı olsun, tekrar deneyin. Hâlâ sorun varsa iade edin derim.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Dip ses sorunu çok büyük bir mesele mi sence? Sadece boştayken mi geliyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Turan Özkaya
Bilmiyorum, kablo falan takılı değil değil mi? Sadece dongle takılı olsun, tekrar deneyin. Hâlâ sorun varsa iade edin derim.
evet sadece dongle takılı.Pembe bir ışık yanıyor.Herhalde mavi ışıkla kırmızı ışık çakışıyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dip ses sorunu çok büyük bir mesele mi sence? Sadece boştayken mi geliyor?
Bende dip ses falan yok, sadece son ses iken hafif bir tıs sesi geliyor. HS70 kulaklığında da oluyor, kablosuz sorunu. Azıcık kısıyorsun kulaklığın tekerinden. Yani ekerlek %100 değil daha düşük oluyor, azıcık oynatıyorsun gidiyor o ses. Zaten gayet yüksek sesi var, 3 aydır kullanıyorum kulaklığı dip sesi 2-3 kere anca duymuşumdur. O da dediğin gibi sadece boşta, odaklanınca hissediliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Turan Özkaya
Kablosunu takınca ses geliyor ama kablosuzu bağlayamıyorum.Dün hiç sıkıntı olmadan kullandım.Bugün nedense şarjı bitince böyle takılı kaldı.Şuan şarjda duruyor tamamen dolmasını bekliyorum.Yoksa garantiye vereceğim.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Biraz araştırdım.(Technopat'da konu açtım yani xD)

HyperX S Alpha alınmazmış, GSP300 800 TL ve ondan çok daha iyi.

HyperX S Alpha ile karşılaştırmak çok doğru olmaz, GSP300 800 TL ve bundan çok daha iyi sanırsam. Tabi bence kulaklık yine 600 TL fiyatına göre çok iyi.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Biraz araştırdım.(Technopat'da konu açtım yani xD)

HyperX S Alpha alınmazmış, GSP300 800 TL ve ondan çok daha iyi.

HyperX S Alpha ile karşılaştırmak çok doğru olmaz, GSP300 800 TL ve bundan çok daha iyi sanırsam. Tabi bence kulaklık yine 600 TL fiyatına göre çok iyi.
113 db çok yüksek falan demişler ama Fury X wireless iken 120 db oluyor. Ben şahsen Fury X alırdım, berbat bir tasarımı var GP300'ün. Standart kullanıcıya hitap etmiyor. Randıman alamaz. Daha çok müzik ile işi olan, ince detayları duymaya ve ayrıştırmaya önem verenlere yönelik. Ek olarak Fury X deneseler fikirlerinin çok değişeceğini düşünüyorum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
113 db çok yüksek falan demişler ama Fury X wireless iken 120 db oluyor. Ben şahsen Fury X alırdım, berbat bir tasarımı var GP300'ün. Standart kullanıcıya hitap etmiyor. Randıman alamaz. Daha çok müzik ile işi olan, ince detayları duymaya ve ayrıştırmaya önem verenlere yönelik. Ek olarak Fury X deneseler fikirlerinin çok değişeceğini düşünüyorum.

Sadece db ile karşılaştırma yapmak doğru değil diye biliyorum ben.

Çünkü elimde olan 70 TL değerinde olan kulaklık 110 db mi neydi 😁

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Çünkü elimde olan 70 TL değerinde olan kulaklık 110 db mi neydi 😁
Bu da doğru ama bunu ne kadar kaliteli verdiği de önemli. 110 db ama en yüksek seslerde patlama yapıyor. Ya da aşırı fazla cızırtı yapıyor, bunlar kötü şeyler. Fury X 120 db'e kadar sıfır cızırtı çıkıyor, kablolu iken de cızırtı almıyorum. Kablolu rahat 130-140 db falan vardır, anormal bir seviye. Zaten Arctis serisi vs. falan 100 db civarı gören kulaklıklar, ses şiddeti düşük.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bu da doğru ama bunu ne kadar kaliteli verdiği de önemli. 110 db ama en yüksek seslerde patlama yapıyor. Ya da aşırı fazla cızırtı yapıyor, bunlar kötü şeyler. Fury X 120 db'e kadar sıfır cızırtı çıkıyor, kablolu iken de cızırtı almıyorum. Kablolu rahat 130-140 db falan vardır, anormal bir seviye. Zaten Arctis serisi vs. falan 100 db civarı gören kulaklıklar, ses şiddeti düşük.

Acaba karşılaştırma yaparken neye göre yapıyorlar?

Üst seviye kulaklıklar bile(1500 TL olanlar) 160 db olamıyor, HZ değeri ise çoğunun hemen hemen aynı.

Neye göre karşılaştırma yapıldığını öğrenmek isterim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Acaba karşılaştırma yaparken neye göre yapıyorlar?

Üst seviye kulaklıklar bile(1500 TL olanlar) 160 db olamıyor, HZ değeri ise çoğunun hemen hemen aynı.

Neye göre karşılaştırma yapıldığını öğrenmek isterim.
ModArt PC için db testi yaptı, izleyebilirsin. Kablosuz testini yapmış sadece, 120 db değere kadar çıkıyor. Bu çoğu kulaklığın kablolu anca çıktığı değerler ve ben kullanıyorum bunu. Net olarak söyleyebilirim ki kablolu çok daha fazla sesli rahat 130-140 db vardır ama sadece tahmin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,343
Üyeler
166,917
Son üye
mordecai20
Top Bottom