Hayırlı olsun, umarım uzun ömürlü olur.geldi ve 6 saat neredeyse çıkarmadan kullandım ve su anda kullanıyorum mükemmel
arada 1-2 saatte bir 3-4 defa ses komple kesiliyor 5 saniye falan nasıl düzeltirim ?Hayırlı olsun, umarım uzun ömürlü olur.
Yanında modem falan var mı?arada 1-2 saatte bir 3-4 defa ses komple kesiliyor 5 saniye falan nasıl düzeltirim ?
O yüzden oluyor, modemin yerini değiştirin. İki ürün de kablosuz frekanslarını 2.4 GHz üzerinden veriyor. Bu yüzden çakışmalar oluyor, bende 4 aydır hiçbir kopma olmadı. Kopma oldu diyenler genelde modem veyahut başka kablosuz cihaz yanında olan kişiler.evet , var
Zaten monitör gelene kadar tvden kullanıyorum gelince odamda olacağım sıkıntı olmaz.O yüzden oluyor, modemin yerini değiştirin. İki ürün de kablosuz frekanslarını 2.4 GHz üzerinden veriyor. Bu yüzden çakışmalar oluyor, bende 4 aydır hiçbir kopma olmadı. Kopma oldu diyenler genelde modem veyahut başka kablosuz cihaz yanında olan kişiler.
odama aldım sistemi . hala kopma oluyor ama daha az sıklıklaO yüzden oluyor, modemin yerini değiştirin. İki ürün de kablosuz frekanslarını 2.4 GHz üzerinden veriyor. Bu yüzden çakışmalar oluyor, bende 4 aydır hiçbir kopma olmadı. Kopma oldu diyenler genelde modem veyahut başka kablosuz cihaz yanında olan kişiler.
Odanda demek ki sadece modem sıkıntılı değil, başka şeyler de var.nasıl kopmadan tamamen kurtulabilirim
odamda sadece kablosuz olarak kulaklık var , modemi boş kanala çekince ne oluyor ?Odanda demek ki sadece modem sıkıntılı değil, başka şeyler de var.
Kablosuz olan çoğu şeyi kaldır, temiz bir ortamda kullan kulaklığı.
Modemine kanal ayarı yapıp boş kanala da çekebilirsin, @alpolojix yardımcı olabilir.
Bu konudakileri yap.odamda sadece kablosuz olarak kulaklık var , modemi boş kanala çekince ne oluyor ?