- En İyi Cevap
- 26
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, ses şiddeti hariç bir farkları yok.Hocam kablosuz kullanımı da kablolu kadar iyi mi?
Evet, ses şiddeti hariç bir farkları yok.Hocam kablosuz kullanımı da kablolu kadar iyi mi?
Konu neden kilitlenmiş? Teşekkürler.İncelemenizi kendi rehberimde kaynak olarak kullandım. Ellerinize sağlık ve teşekkür ederim.Her bütçe için karma çevre birimleri önerilerim V2!
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.www.technopat.net
Hiç sormayın. Bir üye geldi ve niye Gamepower önerdiniz diye kavga çıkardı. Sonrasında hakaret etti.Konu neden kilitlenmiş?
Kesinlikle Fury X.Hocam ps5 için bunumu önerirsin cloud 2 yi mi?
Çin'den sadece kablosuz modelini alabilirsiniz, fason bir ürün.Şu kulaklığı ne kadar merak etsem de Almanya'ya sipariş edemiyorum malesef.
Evet.Hocam bunu istediğimizde kablolu olarak kullanabiliyor muyuz?
Hocam niçin fury x öneriyorsunuz başka biride (Furkan Aslandı galiba) cloud 2 önermişti?Kesinlikle Fury X.
Çin'den sadece kablosuz modelini alabilirsiniz, fason bir ürün.
Evet.
Hocam, böyle sorular sorulmasın diye konuyu açtım.Hocam niçin fury x öneriyorsunuz başka biride (Furkan Aslandı galiba) cloud 2 önermişti?
Hocam, konuyu baştan sona kadar okudum net bi şekilde karar verdim buna ama cloud 2 nin böyle bir incelemesi varmı?Hocam, böyle sorular sorulmasın diye konuyu açtım.
Hepsi yazıyor, yorum yaptığınız konuyu lütfen okuyun.
Ve birde fury x dışarıya ses veriyormu?Hocam, böyle sorular sorulmasın diye konuyu açtım.
Hepsi yazıyor, yorum yaptığınız konuyu lütfen okuyun.
BH415A mı fason? Neden böyle düşündün? Kutudan çıkmayan sadece 7.1 kablosu. Onun dışında aynı ürünler. 7.1 versiyonu BH473A da satılıyor. Daha ucuzmuş hem.Çin'den sadece kablosuz modelini alabilirsiniz, fason bir ürün.
3043.72TRY |Mpow BH415 oyun kulaklığı 2.4GHz kablosuz kulaklıklar ile 3.5mm kablolu kulaklık gürültü önleyici mikrofon için PC Gamer PS4 Xbox bir|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com