Asus Ne Msi Varken Bakmam BileBen fanboyluk yapmam, kesinlikle ASUS.
Sanmıyorum ama çıkmadan bir şey diyememmonster dan da kötü olur bence .
gaming xtrio 3000e bakıyorum tuıf 3000 e bakıyorumAsus Ne Msi Varken Bakmam Bile
rampage olduğunu nereden anladınRampage gaming laptop çıkarıyor bildiğiniz üzere everest çıkartmıştı ama insanlarda adı everest olduğu için bir algı olmuştu rampage markasıda kendine gaming bir laptop çıkartıyor bu ürünü rampage üretmiyecek rampage sadece tasarım ve özelliklerini belirledi çoğu firma gibi bu ürünü büyük ihtimal clevo firması üreticek korkmanıza gerek yok bu firma dünyaca ünlü laptop üreten bir firma monster casper hp aorus alinware everest gibi daha bir sürü firmaya laptop üreten yada üretmiş bir firma gayet iyi bir firma olduğunu söyliyebilirim yani içiniz rahat etsin fiyat ve özellikleri ne olur bilmiyorum ama öğrenirsem buraya eklerim.
Alıntıyı görüntüle
Laptop'u daha videolu bir şekilde görmek istiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz videoda rampage laptop görünüyor
Haklısın ama markaya bakmakda pek doğru olmaz şahsen ben alırmıyım özelliklerine göre fiyatı iyi ise alırım kötü ise almamFiyatına bağlı, neden Acer, MSI, Asus varken bunu alayım ki?
Ucuz olması lazım.
bir kaç ay önce abiye sormuştum rampage laptop çıkıcakmı demişdim oda evet demişti dikkatli bakarsanız rampage olduğu bellirampage olduğunu nereden anladın
ironi işareti var ama çoğu firma dediğiniz gibi maalesefLenovo laptop alıp Çin'de marka basacaklar (!)
Pardon ab em es ay daha iyi.Asus Ne Msi Varken Bakmam Bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanmıyorum ama çıkmadan bir şey diyemem
gaming laptoplar için demiştim şakasınagaming xtrio 3000e bakıyorum tuıf 3000 e bakıyorum
rgb morukPardon ab em es ay daha iyi.
Işıklı mışıklıysa alınır.rgb moruk
rgb +100 fps rainbow +10 fps ışıksız -100 fpsrgb moruk
AynenIşıklı mışıklıysa alınır.