Radeon RX 5500M
80+ Bronze
Dahası
Clevo alınmaz, tongfang bile yanında mercedes kalır.
rwklam olmasın diye logolarını değiştiriyorlar bilip bilmeden böyle boş konu açmayın lütfenRampage gaming laptop çıkarıyor bildiğiniz üzere everest çıkartmıştı ama insanlarda adı everest olduğu için bir algı olmuştu rampage markasıda kendine gaming bir laptop çıkartıyor bu ürünü rampage üretmiyecek rampage sadece tasarım ve özelliklerini belirledi çoğu firma gibi bu ürünü büyük ihtimal clevo firması üreticek korkmanıza gerek yok bu firma dünyaca ünlü laptop üreten bir firma monster casper hp aorus alinware everest gibi daha bir sürü firmaya laptop üreten yada üretmiş bir firma gayet iyi bir firma olduğunu söyliyebilirim yani içiniz rahat etsin fiyat ve özellikleri ne olur bilmiyorum ama öğrenirsem buraya eklerim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Laptop'u daha videolu bir şekilde görmek istiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz videoda rampage laptop görünüyor
Bilipte Konuşuyorum Konunun Neresi Boş Tüm Bilgileri Verdim Logolarını Değiştirecekler Tabi Rampage Monster Logosu İlemi Pc Satsın Kendi Logosu İle Satıcakrwklam olmasın diye logolarını değiştiriyorlar bilip bilmeden böyle boş konu açmayın lütfen
Neden Alınmaz?Clevo alınmaz, tongfang bile yanında mercedes kalır.
kendinde kabul ediyorsun konu boş deyil ama yok öyle bir şeyBilipte Konuşuyorum Konunun Neresi Boş Tüm Bilgileri Verdim Logolarını Değiştirecekler Tabi Rampage Monster Logosu İlemi Pc Satsın Kendi Logosu İle Satıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden Alınmaz?
Eee zaten bunu ben söyledim bu markalar gidiyor clevo firmasına tasarım ve özellikleri seçiyorlar ürünü clevo firmasına ürettiriyorlar bunu dedim konumda yazımı okuyun öncekendinde kabul ediyorsun konu boş deyil ama yok öyle bir şey
AynenPiyasaya yeni bir oyuncunun girmesi, her zaman iyidir. Rampage ise kötüdür demek doğru değil.
Eee zaten bunu ben söyledim bu markalar gidiyor clevo firmasına tasarım ve özellikleri seçiyorlar ürünü clevo firmasına ürettiriyorlar bunu dedim konumda yazımı okuyun önce
Evet Konu Başlığı Bu Onu Clevo Bile Üretse O Rampagenin Ürünü Oluyor Ve Rampage Çıkarıyor Adamlar Parasını Verip Ürettiriyorlar Örneğin Sen Kendine Marangozda Masa Yaptırdın Parasını Ödedin Aldın O Masayı O Masa Kimin Olur?Rampage Gaming Laptop Çıkarıyor!
bak clevo yapıyor yani cleva planlıyor clevo tasarımı yapıyorEvet Konu Başlığı Bu Onu Clevo Bile Üretse O Rampagenin Ürünü Oluyor Ve Rampage Çıkarıyor
güzel olabilir neden olmasın.Rampage gaming laptop çıkarıyor bildiğiniz üzere everest çıkartmıştı ama insanlarda adı everest olduğu için bir algı olmuştu rampage markasıda kendine gaming bir laptop çıkartıyor bu ürünü rampage üretmiyecek rampage sadece tasarım ve özelliklerini belirledi çoğu firma gibi bu ürünü büyük ihtimal clevo firması üreticek korkmanıza gerek yok bu firma dünyaca ünlü laptop üreten bir firma monster casper hp aorus alinware everest gibi daha bir sürü firmaya laptop üreten yada üretmiş bir firma gayet iyi bir firma olduğunu söyliyebilirim yani içiniz rahat etsin fiyat ve özellikleri ne olur bilmiyorum ama öğrenirsem buraya eklerim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Laptop'u daha videolu bir şekilde görmek istiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz videoda rampage laptop görünüyor
Tamam Her Şeyini Clevo Yapıyor Rampage Burda Sadece Seçiyor Ve Siparişini Veriyor Bunu Çoğu Firma Yapıyor Ne Yazayım Başlığa Clevo Laptop mu Çıkarıyor Yazayım Bak Sana Örnekde Verdim Marangoza Masa Yaptırsan Satın Alsan O Masa Kimin Olur Senin mi Marangozun mu?bak clevo yapıyor yani cleva planlıyor clevo tasarımı yapıyor
rampage (reklamları için keninde baskı yapyor) baskı yapıyor
bu ürün rampage inmi oluyor clevonunmu
Attığım Videoyu İzleyinha bu arda nerede yazıyor
çıkartacak olsa haber siteleri bağırır