ŞahinBaşaran
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
rampage değil bu araa dikkatli bak.
rampage değil bu araa dikkatli bak.
oo rampage ama tasarım monster bence logoyu yapıştırmış.
tasarımın monster olması normal aynı firma üretiyor çünkü ama özellikler farklı olabiliroo rampage ama tasarım monster bence logoyu yapıştırmış.
Aynen umarım fiyat ve özellikleri iyi olurRampage son sıralar bizi şaşırtıyor. Bakalım bu nasil olacak ?
Ciddi olarak mı diyorsunuz bilmiyorum ama cevap vermek istiyorum c4 demeniz yanlış bence bu ürünü clevo üretiyor monster hp alinwarep casper aorus gibi daha çoğu firmanın ürünlerini ürettirmiş olduğu firmaCeDört bu alınmaz.
AynenSGM-X7 de kullandığı plastik ile üretirse laptopu gökdelen den düşse bile kırılmaz.
Ben sizin gibi düşünmüyorum ama rampage deneyimleriniz ne bilmiyorum ben iyi rampage üründe kötü rampage üründe kullandım teknik destek bana yardım etti genellikle teknik destekde önemli laptopda ise fiyat ve özellikleri iyi ise bence alınırrampage özelliklerini belirleyip karını koyup satsa da ben almam ön yargı değil deneyimlerim sonucu
İroni yapıp yapmadığınız bilmiyordumŞahin kardeşim ironi yaptığımı herkes biliyor ve senin de ironi yaptığımı bilmeni isterim. Keşke raporlamasaydın boş yere uyarı aldım.
Yanlış bir düşünce benceAşırı ucuz ve sorunlu olmadıkça o markanın binlerce liralık ürünlerini almam.
Biraz önyargılıyım ama cidden bu markaya binlerce lira para vermek içimden gelmez