Sepette %5 indirimle 8000 tl'ye kadar düşmüş fiyat
7299TLYE almıştım iade m, etmeliyim?Bence bu tarz ürünlerde ARGE çalışmaları iyi olan ürünleri tercih edin. Evet herkes aynı paneli kullanıyor ama aynı anakart pek olmuyor. Argesi olmayan düşük maliyetli anakartlar ya da ara bağlantı flex kabloları kullanılıyor. Ben daha bilindik sağlam markalardan alınmasını tavsiye ederim .
Kaynak atar mısın dostum.Bence bu tarz ürünlerde ARGE çalışmaları iyi olan ürünleri tercih edin. Evet herkes aynı paneli kullanıyor ama aynı anakart pek olmuyor. Argesi olmayan düşük maliyetli anakartlar ya da ara bağlantı flex kabloları kullanılıyor. Ben daha bilindik sağlam markalardan alınmasını tavsiye ederim .
Beyaz olarak bu fiyata alternatifi yok sanırım. 3 gün önce Abdullah videosunu yaptıgında 7599TL idi fakat bi kaç saat sonra 8399TL olduMonitör alınır mı beyler ya da bu fiyatlara alternatifi var mı?
İade edip etmemek sana kalmış bir şey ama ben olsam almazdım . Tercihim piyasa şartlarına göre Asus, ViewSonic , Dell ve AOC olur .7299TLYE almıştım iade m, etmeliyim?
Şöyle bahsedeyim günümüz bilindik firmalarından birinde sistem toplama biriminde çalışıyordum . Ve birebir değişim olarak monitörler bol bol gelip gidiyordu . En büyük sıkıntıları görüntüde yatay ya da dikey bant şeklinde çizgiler , paneli aydınlatan led aydınlatma şeridinin arızalanması vs. Kaynak mesleğim gereği izlenimlerim . Ne yazık ki ben yerli markaların bir çoğuna güvenmiyorum ve güvenmemezliğimin nedenleri bir çok kez karşılaştığım sorunlar ki bunlar yerli şirket daha global bile değilken buradaki bu süreçte bu kadar arıza sirkülasyonu oluşturarak yeteri kadar güvensizlik veriyorlar. Bi ürünü üretmek ve satmak çok kolay ama satış sonrası yönetmek çok zordur. Ve büyük bilgi yatırım ister.Kaynak atar mısın dostum.
Senin bu kastettigin sorun en çok aoc da var bu yatay ve dikey de 3 4 kez tecpro yani aoc u getiren garanti veren distribütöre gittim ve sürekli aoc monitörler gelip duruyo depo sadece aoc monitör dolu peki bu durum aoc un kötü olduğu anlamına gelir ki ? Hayır. O seri uretimde kronik hata olmuş olabilir değişim yapiolar zaten keza bu tür rampage gameboster gibi markalar zaten fason ürün alıp birleştiriyorlar bu yüzden ben o kadar da kalitesiz olduğunu düşünmüyorum.İade edip etmemek sana kalmış bir şey ama ben olsam almazdım . Tercihim piyasa şartlarına göre Asus, ViewSonic , Dell ve AOC olur .
Şöyle bahsedeyim günümüz bilindik firmalarından birinde sistem toplama biriminde çalışıyordum . Ve birebir değişim olarak monitörler bol bol gelip gidiyordu . En büyük sıkıntıları görüntüde yatay ya da dikey bant şeklinde çizgiler , paneli aydınlatan led aydınlatma şeridinin arızalanması vs. Kaynak mesleğim gereği izlenimlerim . Ne yazık ki ben yerli markaların bir çoğuna güvenmiyorum ve güvenmemezliğimin nedenleri bir çok kez karşılaştığım sorunlar ki bunlar yerli şirket daha global bile değilken buradaki bu süreçte bu kadar arıza sirkülasyonu oluşturarak yeteri kadar güvensizlik veriyorlar. Bi ürünü üretmek ve satmak çok kolay ama satış sonrası yönetmek çok zordur. Ve büyük bilgi yatırım ister.
Kaynağın yok değil mi tahmin etmiştim.İade edip etmemek sana kalmış bir şey ama ben olsam almazdım . Tercihim piyasa şartlarına göre Asus, ViewSonic , Dell ve AOC olur .
Şöyle bahsedeyim günümüz bilindik firmalarından birinde sistem toplama biriminde çalışıyordum . Ve birebir değişim olarak monitörler bol bol gelip gidiyordu . En büyük sıkıntıları görüntüde yatay ya da dikey bant şeklinde çizgiler , paneli aydınlatan led aydınlatma şeridinin arızalanması vs. Kaynak mesleğim gereği izlenimlerim . Ne yazık ki ben yerli markaların bir çoğuna güvenmiyorum ve güvenmemezliğimin nedenleri bir çok kez karşılaştığım sorunlar ki bunlar yerli şirket daha global bile değilken buradaki bu süreçte bu kadar arıza sirkülasyonu oluşturarak yeteri kadar güvensizlik veriyorlar. Bi ürünü üretmek ve satmak çok kolay ama satış sonrası yönetmek çok zordur. Ve büyük bilgi yatırım ister.
Beyaz monitör olarak en uygun monitör bu lakin siyah olarak alternatifleri bulunuyor şuanda zaten hepsiburada üzerinde %5 indirim var mönitörlerde bakabilirsin buradan almak gibi bir durumun varsa bu indirimde almanı öneririm https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/monitorlerde-sepette-5-net-indirimMonitör alınır mı beyler ya da bu fiyatlara alternatifi var mı?
Kaynak benim bilgi ve tecrübe birikimim ben burada malı kötülemiyorum sen kötülüyormuşum gibi savunmaya geçiyorsun bu basit bir hareket . Diğer modellere göre daha kalitesiz ve güven vermediğinden bahsederken sen bana kaynak diye bir çıkışla soru soruyorsun Monster , James Donkey'in nasıl sorunlarla boğuştuğunu neler yaptığını gözlerimle gördüm ben hocam sen görmemiş olabilirsin . En güzel kaynak gözlerimKaynağın yok değil mi tahmin etmiştim.
Kaynağın yok değil mi tahmin etmiştim.