rampage hoparlör alınır mı

TyLoo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
872
buyrrruuun linki
ne dersiniz bu fiyata daha iyisi var mıdır

Takipteyim konuyu bende almayı düşünüyorum.

Yani beklentiye göre değişir bence mesela bende z533 var bassını kapatınca çok kötü oluyor sesi bunun bassız olduğunu düşünürsek bence alınmaz.Ama fiyatına göre idealdir o paranın pek değeri kalmadı artık
reis o ses sistemi çko güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır yapcak bir şey yok 10 euro :(
gerçekten şu an yıkıldım hiç böyle düşünmemiştim

reis o ses sistemi çko güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçekten şu an yıkıldım hiç böyle düşünmemiştim
6 aydır yamuk klavye kullanıyrum bazen bbasmıyor yada fazla basıyor klavye aliyim desem 200 300 ve daha üstü harbi paramızın hiç değeri kalmamış

6 aydır yamuk klavye kullanıyrum bazen bbasmıyor yada fazla basıyor klavye aliyim desem 200 300 ve daha üstü harbi paramızın hiç değeri kalmamış
elimde fazladan olması lazım eğer ankarada yaşıyorsan müsait bir zamanda gelip alabilirsin

Kankam ben bu modelin mikado olanını kullanıyorum. Valorant dışında kulaklık kullanan bi insan değilim. Gereksiz buluyorum zaten onun dışında. Bu fiyat ve rgb olduğunu düşünürsek ses kalitesi seni üzmez. Gayet yeterli alabilirsin.

Kankam ben bu modelin mikado olanını kullanıyorum. Valorant dışında kulaklık kullanan bi insan değilim. Gereksiz buluyorum zaten onun dışında. Bu fiyat ve RGB olduğunu düşünürsek ses kalitesi seni üzmez. Gayet yeterli alabilirsin.
mikado olanını da gördüm ama aynılar dimi tasarım da çok benziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,500
Üyeler
184,011
Son üye
dudadobaddas
Geri