Öneri Rampage Hydra RGB Switch önerisi

JesKs

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
100
Merhaba Klavyeme kahve dökülmüştü aslında klavye calışıyor fakat bazı tuşlar sert basıyor bazen de basmıyor yaklaşık 4 ay önce döküldü yani kurudu sanırım artık ama bazı tuşlar calışmıyor mesela ç iki klavye kullanmak kadar da sacma bişey olmadığı icin değiştirmek istyorum sizce sadece switchleri kullanmadığım tuşlarla mı değiştireyim yoksa yeni switch alabilceğim biryer varmı ? Content red sw ler kullanılıyor klavyede cherry mx falan taksak olurmu ki acaba onlarda biraz pahalı gördüm 100 tl 6 sw şeklinde sizce napmalı ?

100 tl 6 switch miii
10 tane olur mu?
🤌
çokk iyi switch

Bilemedim sw leri başka takma konusunda bile kararsızken sw rengini değiştirmeyi hic düşünmüyorum sanırım ayrıca türkiye ye kargosu varmı o şirketin ?

Bilemedim sw leri başka takma konusunda bile kararsızken sw rengini değiştirmeyi hic düşünmüyorum sanırım ayrıca türkiye ye kargosu varmı o şirketin ?
red mi blue mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Klavyeme kahve dökülmüştü aslında klavye calışıyor fakat bazı tuşlar sert basıyor bazen de basmıyor yaklaşık 4 ay önce döküldü yani kurudu sanırım artık ama bazı tuşlar calışmıyor mesela ç iki klavye kullanmak kadar da sacma bişey olmadığı icin değiştirmek istyorum sizce sadece switchleri kullanmadığım tuşlarla mı değiştireyim yoksa yeni switch alabilceğim biryer varmı ? Content red sw ler kullanılıyor klavyede cherry mx falan taksak olurmu ki acaba onlarda biraz pahalı gördüm 100 TL 6 sw şeklinde sizce napmalı ?
paran varsa mx cherry al

keşke cevap a tıklayıp yazsaydın
knk mavi switch değil onlar
türkiye kargosu var
ve 100 tl ile en iyi switch
zaten mavi switch clicky olur bu switch linear yani mavi değil.

telio daha iyi zaten ama site yurtdışı
kargo yapıyorlar .

telio daha iyi zaten ama site yurtdışı
kargo yapıyorlar .

türkiye kargosu var
ve 100 TL ile en iyi switch
Yok mavi olmadığını biliyorum ama benim Klavyemde content var işte hani bende diyorum ki hepsi aynı hissiyat olsun aynı sw i bulsam alıcam ama content satılmıyor sanırım önerin için teşekkür ederim <3

türkiye kargosu var
ve 100 TL ile en iyi switch

kargo yapıyorlar .

kargo yapıyorlar .
Tüm sw ler birbirine uyumlu oluyor mu bu internetteki 3 pin 5 pin olayı nedir bi bilgin varmı yani kısacası ben bu klavyeye istediğim her sw i takabilirmiyim ?

Yok mavi olmadığını biliyorum ama benim Klavyemde content var işte hani bende diyorum ki hepsi aynı hissiyat olsun aynı sw i bulsam alıcam ama content satılmıyor sanırım önerin için teşekkür ederim <3
eğer hissiyat farkı istemiyorsan bildiğim kadarıylar outemu ile content yakın swler ama telionun yanına yaklaşamazlar

content çok iyi bir switch değil
bütün switchleri değiştirmek istersen
gateron yellow al sesiz hisiyatı güzel
ucuz bir switch yurt dışından al

content çok iyi bir switch değil
bütün switchleri değiştirmek istersen
gateron yellow al sesiz hisiyatı güzel
ucuz bir switch yurt dışından al
ama çok pahalı olur klavye fiyatına gelir o çok mantıklı değil gibi

eğer hissiyat farkı istemiyorsan bildiğim kadarıylar outemu ile content yakın swler ama telionun yanına yaklaşamazlar
doğru diyorsunuz fakat tüm sw leri değiştirmek istesem yaklaşık 1000 tl yapıyor yeni klavye almak daha mantıklı olur sanırım.

Geri