Neler Yeni

RAMPAGE KB-R17 SORUNU

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Mediamarkttan 400 tl ye aylar önce RAMPAGE KB-17 modelini aldım model gayet güzel çalışıyordu memnundum D tuşu çalışmamaya başladı servise yolladım 1 hafta sonra geldi sonrasında geldiği gün tekrar D tuşu bozuldu. 1 ay ardından sıfır ürün verdiler. şuan bu ürünü sabah aldım kullanıyordum Windows tuşu bozuldu anlamıyorum gerçekten böyle ürün yapmasınlar hiç mi test etmiyorlar yardımcı olabilecek varmı lütfen.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Mediamarkttan 400 TL ye aylar önce RAMPAGE KB-17 modelini aldım model gayet güzel çalışıyordu memnundum D tuşu çalışmamaya başladı servise yolladım 1 hafta sonra geldi sonrasında geldiği gün tekrar D tuşu bozuldu. 1 ay ardından sıfır ürün verdiler. şuan bu ürünü sabah aldım kullanıyordum Windows tuşu bozuldu anlamıyorum gerçekten böyle ürün yapmasınlar hiç mi test etmiyorlar yardımcı olabilecek varmı lütfen.
Bidaha gönder hocam sonuna kadar haklısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arda hocat
Mediamarkttan 400 TL ye aylar önce RAMPAGE KB-17 modelini aldım model gayet güzel çalışıyordu memnundum D tuşu çalışmamaya başladı servise yolladım 1 hafta sonra geldi sonrasında geldiği gün tekrar D tuşu bozuldu. 1 ay ardından sıfır ürün verdiler. şuan bu ürünü sabah aldım kullanıyordum Windows tuşu bozuldu anlamıyorum gerçekten böyle ürün yapmasınlar hiç mi test etmiyorlar yardımcı olabilecek varmı lütfen.
aynı model bende var ctrl tuşu beş defa kırıldı çok memnundum ama şu an değilim maleef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,442
Üyeler
166,541
Son üye
-erdem
Top Bottom