RAMPAGE KB-R17 SORUNU

Raze8165

80+
Reaksiyon skoru
173
Mediamarkttan 400 tl ye aylar önce RAMPAGE KB-17 modelini aldım model gayet güzel çalışıyordu memnundum D tuşu çalışmamaya başladı servise yolladım 1 hafta sonra geldi sonrasında geldiği gün tekrar D tuşu bozuldu. 1 ay ardından sıfır ürün verdiler. şuan bu ürünü sabah aldım kullanıyordum Windows tuşu bozuldu anlamıyorum gerçekten böyle ürün yapmasınlar hiç mi test etmiyorlar yardımcı olabilecek varmı lütfen.

Mediamarkttan 400 TL ye aylar önce RAMPAGE KB-17 modelini aldım model gayet güzel çalışıyordu memnundum D tuşu çalışmamaya başladı servise yolladım 1 hafta sonra geldi sonrasında geldiği gün tekrar D tuşu bozuldu. 1 ay ardından sıfır ürün verdiler. şuan bu ürünü sabah aldım kullanıyordum Windows tuşu bozuldu anlamıyorum gerçekten böyle ürün yapmasınlar hiç mi test etmiyorlar yardımcı olabilecek varmı lütfen.
Bidaha gönder hocam sonuna kadar haklısın

Şans işi...

Mediamarkttan 400 TL ye aylar önce RAMPAGE KB-17 modelini aldım model gayet güzel çalışıyordu memnundum D tuşu çalışmamaya başladı servise yolladım 1 hafta sonra geldi sonrasında geldiği gün tekrar D tuşu bozuldu. 1 ay ardından sıfır ürün verdiler. şuan bu ürünü sabah aldım kullanıyordum Windows tuşu bozuldu anlamıyorum gerçekten böyle ürün yapmasınlar hiç mi test etmiyorlar yardımcı olabilecek varmı lütfen.
aynı model bende var ctrl tuşu beş defa kırıldı çok memnundum ama şu an değilim maleef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,747
Üyeler
195,442
Son üye
quass
Geri