Neler Yeni

Rampage KB-RX77 sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
Başlıktaki klavyeyi kullanıyorum. Ve bilgisayarı açtığım zaman klavye ışıkları yanıyor ama tuşlar işlemiyor. Usb çıkar tak yapınca düzeliyor. Farkli usb portlarinda denedim sorunum çözülmedi. Sürekli çıkar tak yapmak istemiyorum. Bir bilgisi olan var mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,432
İsim
Diyarhan
Ürünün driverını silmenizi veya gğncellemenizi öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driveri olmaması lazım. Taktım çalıştı. Şuan işteyim driver konusuna yarin bakabilirim

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Başlıktaki klavyeyi kullanıyorum. Ve bilgisayarı açtığım zaman klavye ışıkları yanıyor ama tuşlar işlemiyor. Usb çıkar tak yapınca düzeliyor. Farkli usb portlarinda denedim sorunum çözülmedi. Sürekli çıkar tak yapmak istemiyorum. Bir bilgisi olan var mi?
Tek çözüm çöpe atmak

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Ne alakası var mis gibi çalışıyor
Hocam kaliteli ve pahallı bi ürün olsaydı derdimki yeni kablo alın olmazsa içinı açıp anakartı alkol ile temizle derdim ama bunları yaparsan bu kalvye ye değmez diye düşünüyorum ama sen diyorsan değer yalabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaliteli ve pahallı bi ürün olsaydı derdimki yeni kablo alın olmazsa içinı açıp anakartı alkol ile temizle derdim ama bunları yaparsan bu kalvye ye değmez diye düşünüyorum ama sen diyorsan değer yalabilirsin.
Klavye bozuk değil ki mk. Pc açılırken tuş basmıyor usb cikar tak yapinca bir kere normal çalışıyor

Top Bottom