Neler Yeni

Rampage Kendini Geliştirmiş!

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar baya bir süredir önermediğim bir marka kendisi bazı ürünleri dışında. Ancak sonradan şunu fark ettim eskiden "Everest" ve "Snopy" gibi markalarla iş birliği halinde cıkarıyordu ürünleri ve cidden kullan at tarzıydı.

Fakat son zamanlarda sadece "Rampage" görmeye başladık ve gerek malzeme gerek peeformans olarak cidden kendini geliştirdigini fark ettim. Fakat eleştireceğim nokta tasarımları..

Tasarım olarak mesela Sniper faresi G102 ve G203 ile aynı tasarımda. Ve bunun gibi birçoğu bu sadece örnek. AliExpress e girdiğinizde bircok tasarımının aynı olduğunu fark edeceksiniz. Kendine özgûn tasarımlar yaomaya başlarsa çok çok iyi olacak.

Ve yazılım konusunda idare ediyor. Daha iyi olabilir bu konuda da gelişmeleri lazım. Özellikle bir yazılım üzerinden tûm ürünleri kontrol edebilsek iyi olurdu. Umarım bir gün SS, Corsair gibi markaların seviyesine gelirler.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Bütün ürünleri aynı yazılım üzerinden kontrol edilebilse çok iyi olur.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar baya bir süredir önermediğim bir marka kendisi bazı ürünleri dışında. Ancak sonradan şunu fark ettim eskiden "Everest" ve "Snopy" gibi markalarla iş birliği halinde cıkarıyordu ürünleri ve cidden kullan at tarzıydı.

Fakat son zamanlarda sadece "Rampage" görmeye başladık ve gerek malzeme gerek peeformans olarak cidden kendini geliştirdigini fark ettim. Fakat eleştireceğim nokta tasarımları..

Tasarım olarak mesela Sniper faresi G102 ve G203 ile aynı tasarımda. Ve bunun gibi birçoğu bu sadece örnek. AliExpress e girdiğinizde bircok tasarımının aynı olduğunu fark edeceksiniz. Kendine özgûn tasarımlar yaomaya başlarsa çok çok iyi olacak.

Ve yazılım konusunda idare ediyor. Daha iyi olabilir bu konuda da gelişmeleri lazım. Özellikle bir yazılım üzerinden tûm ürünleri kontrol edebilsek iyi olurdu. Umarım bir gün SS, Corsair gibi markaların seviyesine gelirler.
Kendine özgü tasarımları olmaması daha iyi.
Olayları bu zaten, bu yüzden ucuzlar.
Bu işler şöyle oluyor denebilir.
Çinli bir firma bir ar-ge çalışması yapıyor ve belirli tasarımlar üretiyor.
Çin menşeili Rampage gibi markalarda bu tasarımlardan beğendiklerini kalıp olarak alıyorlar.
O yüzden aliexpress'te gördüğün başka Çinli markalarla Rampage tasarımları aynı olabiliyor.
Lakin bu bütün özellikleri aynı olarak anlaşılmasın.
Sadece tasarımları aynı ve tasarıma ek bir bütçe ayırmıyorlar.
Bir ar-ge oluştur olmadıkları için ucuz oluyorlar fiyat performans oluyorlar.
Yani kalıbı alıp kendilerince içini dolduruyorlar.

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendine özgü tasarımları olmaması daha iyi.
Olayları bu zaten, bu yüzden ucuzlar.
Bu işler şöyle oluyor denebilir.
Çinli bir firma bir ar-ge çalışması yapıyor ve belirli tasarımlar üretiyor.
Çin menşeili Rampage gibi markalarda bu tasarımlardan beğendiklerini kalıp olarak alıyorlar.
O yüzden aliexpress'te gördüğün başka Çinli markalarla Rampage tasarımları aynı olabiliyor.
Lakin bu bütün özellikleri aynı olarak anlaşılmasın.
Sadece tasarımları aynı ve tasarıma ek bir bütçe ayırmıyorlar.
Bir ar-ge oluştur olmadıkları için ucuz oluyorlar fiyat performans oluyorlar.
Yani kalıbı alıp kendilerince içini dolduruyorlar.
Bunu biliyorum zaten tasarımlarını eleştirdim. Yine de kendi tasarımlarını yapması bence iyi olurdu. En azından 2 3 üründe.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,566
Üyeler
167,517
Son üye
erenunluu
Top Bottom