n7cati
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,192
- İsim
- Necati
tabii ki hayır neden boğuk olsun , başkada öneride bulunayım sanabu iyi midir ses felan boğuk felan dedi bazıları knka ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
he temam knka o zaman ben satıcısı hepsiburada olandan almayı dikkat ediyorum genelde benden az bi zaman geçmişti onlara yollamıştım sende öyle yap bazı satıcılar 50 lira aşağı koyuyorlar ürünleride sağlam yollamuyorlar kargolar yamuk yılık geliyo o zamandan sonra hepsiburada satıcı alıyorum
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011204-EU Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011204-EU Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011204-EU Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele...
www.akakce.com