Neler Yeni

Rampage kulaklık lardan hangisi daha iyidir kafa ve kulak ağrıtmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Osman Tuç
Sanamı kaldı adamın alıp almayacağı,adam kulaklıktan arasında seçim yapmak istiyor.Ben al veya alma demedim bir model tavsiye ettim,ayrıca senin gibi boş yorum yapanları görünce irite oluyorum
Burası tavsiye etme ve yardım forumu, senin gibi ben de önerimi yaparım kardeşim oldu mu?

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Burası tavsiye etme ve yardım forumu, senin gibi ben de önerimi yaparım kardeşim oldu mu?
Sen öneri yapmıyorsun boş yapıyorsun hala, konu sahibi 2 kulaklıktan hangisini alayım diyor iyi oku rampage iyi midir? kötümüdür demiyor sizin gibi marka takıntısı olan insanlardan nefret ediyorum.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Osman Tuç
Sen öneri yapmıyorsun boş yapıyorsun hala, konu sahibi 2 kulaklıktan hangisini alayım diyor iyi oku rampage iyi midir? kötümüdür demiyor sizin gibi marka takıntısı olan insanlardan nefret ediyorum.
Marka takıntım yok bu bir, ikinci olarak ben kendi önerim olarak "Rampage alınmaz" diyorum sen hala neyin boşunu yapıyorsun? Parasını daha iyi harcasın diye uğraşıyoruz neyse senle daha çok tartışmayacağım.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Knk alttaki daha güzel göründü bana ama yukarıdaki daha yeni yani senin tercihin hangisini istersen ama tavsiyem cuma gaming gecesinden gamepower luna al yada jd710 çok rahat jd710 ama haftaya da çıkıyor gamepower luna senin kulaklık için bütçen nedir

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
4 senedir rampage kulaklık kullanıyorum
pedler de yırtılma var bide kafa bandında yırtılma var o kadar
60 liralık ürüne göre baya idare etti

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Marka takıntım yok bu bir, ikinci olarak ben kendi önerim olarak "Rampage alınmaz" diyorum sen hala neyin boşunu yapıyorsun? Parasını daha iyi harcasın diye uğraşıyoruz neyse senle daha çok tartışmayacağım.
@Filipinli beyler rica ediyorum özelden tartışsanız konunun b*kunu çıkardınız ya rica ediyorum mesajlarınızı düzenleyin ve hepsini nokta yapın

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mustafa Demirel
Sanamı kaldı adamın alıp almayacağı,adam kulaklıktan arasında seçim yapmak istiyor.Ben al veya alma demedim bir model tavsiye ettim,ayrıca senin gibi boş yorum yapanları görünce irite oluyorum
Lütfen karşınızda ki kişiyle bu şekilde konuşmayın. Kullanıcıların rahat etmesini istediğimiz için tavsiyelerde bulunuyoruz hepimiz.

Yorumuna karşılık olarak şöyle düşün, uygun diye tercih ettiği markanın iki ürünü arasında kalmış olabilir. Atıyorum HyperX gibi bir marka tercih etse daha iyi olacak.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam