Rampage marka basma.

Borsa Kaplanı

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,688
Tıpa tıp aynı şekil olarak içleri de aynı yanılmıyorsam alacak arkadaşlar bekleme şansları varsa buradan alabilirler.
Konuyu açarken baktım fotoğrafların çekilme açıları tıpa tıp? Nasıl yapıyorlar bunu?

Tıpa tıp aynı şekil olarak içleri de aynı yanılmıyorsam alacak arkadaşlar bekleme şansları varsa buradan alabilirler.
Konuyu açarken baktım fotoğrafların çekilme açıları tıpa tıp? Nasıl yapıyorlar bunu?
İçleri aynı mı bilmiyorum fakat gamepower ve rampagede karşılaşan klasik bir durum :D

Sadece rampage özel değil.
Genel olarak düşük bütçedeki parçalar çin menşeili ve benzer.

Mikrofonu biraz daha uzatsak, kimse çakmaz bence 🤔

Aynı ürün zaten bu tür markalar marka basar bütçe meselesi. Ürünün Çin'den satın alma fiyatı 160TL %20 verdi damga pulu falan totalde zaten 200TL'ye geliyor. Rampage'de bu ürünü 250TL'ye satıyor 50TL'ye 2 yıl garantili ürün satıyor gayet avantajlı

Aynı ürün zaten bu tür markalar marka basar bütçe meselesi. Ürünün Çin'den satın alma fiyatı 160TL %20 verdi damga pulu falan totalde zaten 200TL'ye geliyor. Rampage'de bu ürünü 250TL'ye satıyor 50TL'ye 2 yıl garantili ürün satıyor gayet avantajlı
Haklısın reis ben işin makarasındayım :D Sizi neden daha çok gece vakitleri görüyoruz? Yoğun mu işler 🆎

bide 1 ay beklemiyorsun oda var :D

Aliexpress üzerindeki ürün ve Rampage'in ürün özellikleri böyle:
1603234807918.png
1603234818579.png

Hassasiyetleri farklı, Comfort daha yüksek db değerinde yazıyor.
Mikrofon duyarlılığı da farklı yazana göre.
Ek olarak farklı olarak Rampage olan da GMEDİA şirketinin özel yazılımı da var.
Farklı ürünler olabilir, sadece tasarımları aynı sanırım diğer çoğu kulaklığı gibi.
AR-GE yapmayıp direkt hazır kalıp alıp kendileri içini dolduruyorlar, ucuz olmalarının sebebi bu zaten.

Aliexpress üzerindeki ürün ve Rampage'in ürün özellikleri böyle:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Hassasiyetleri farklı, Comfort daha yüksek db değerinde yazıyor.
Mikrofon duyarlılığı da farklı yazana göre.
Ek olarak farklı olarak Rampage olan da GMEDİA şirketinin özel yazılımı da var.
Farklı ürünler olabilir, sadece tasarımları aynı sanırım diğer çoğu kulaklığı gibi.
AR-GE yapmayıp direkt hazır kalıp alıp kendileri içini dolduruyorlar, ucuz olmalarının sebebi bu zaten.
Aynı ürünler olduğuna eminim bir çok rampage ürünü teknik özellikleri orijinal ürün ile benzerlik göstermediği için ürünü incelemeyi reddetmiştim onlarda matbaa nın hatası olduğunu ürün yelpazesi geniş olduğu için bazen yanlışlık çıkabiliyor diye bir savunma yapmışlardı.

Aynı ürünler olduğuna eminim bir çok rampage ürünü teknik özellikleri orijinal ürün ile benzerlik göstermediği için ürünü incelemeyi reddetmiştim onlarda matbaa nın hatası olduğunu ürün yelpazesi geniş olduğu için bazen yanlışlık çıkabiliyor diye bir savunma yapmışlardı.
Hocam bu kulaklık hakkında da böyle şeyler dönüyor.
İnceleme şansınız var mıdır? Çoğu kişi de merak ediyor.

Hocam bu kulaklık hakkında da böyle şeyler dönüyor.
İnceleme şansınız var mıdır? Çoğu kişi de merak ediyor.
Çin benden sorulur ;) TR'deki fiyata bakıp fiyat avantajı varsa TR'den almak daha mantıklı

Çin benden sorulur ;) TR'deki fiyata bakıp fiyat avantajı varsa TR'den almak daha mantıklı
3 Sene önce PUBG koşma simulatörü diyordun ne var diyordum bu oyunda sıkıcı mı zor mu?
Bilgisayar toplayınca senden kötü olduğumu fark ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin de bu tarz video var mıdır? :D

Geri